تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Annual Review Of Linguistics


آمریکا
کشور
۳٫۵۱۲
Impact Factor
2333-9691
ISSN
2333-9691
e-ISSN
2015 تا کنون
مدت فعالیت
Annual Reviews Inc.
ناشر
www.annualreviews.org
سایت مجله
مشخصات ثبت شده این مجله در پایگاه Scopus با پایگاه ISI متفاوت است.
2333-9683
(ثبت شده در اسکوپوس) p-ISSN
2333-9691
(ثبت شده در اسکوپوس) e-ISSN

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه های استنادی SSCI و AHCI ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

بررسی سالانه زبان‌شناسی که از سال 2015 منتشر شده است، تحولات مهمی را در زمینه زبان‌شناسی، از جمله آوایی، واج‌شناسی، ریخت‌شناسی، نحو، معناشناسی، عمل‌شناسی و رابط‌های آنها پوشش می‌دهد. مرورها پیشرفت‌ها را در تئوری زبان‌شناسی، زبان‌شناسی اجتماعی، روان‌زبان‌شناسی، عصب‌زبان‌شناسی، تغییر زبان، زیست‌شناسی و تکامل زبان، گونه‌شناسی، و همچنین کاربردهای زبان‌شناسی در بسیاری از حوزه‌ها را ترکیب می‌کنند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید