تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Fourrages


مجله ای با نام مشابه در لیست سیاه وزارت علوم وجود دارد.
FOURRAGES
نام مجله (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم)
0429-2766
(ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم) ISSN
Scopus, WoS
موجود در لیست نمایه بین المللی (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم)
www.afpf- asso.fr/index/action/page/id/29/title/la- revue---fourrages--
سایت مجله اصلی (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم)
agriturismosi.com
سایت مجله جعلی (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم)
جعلی
وضعیت (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم)
مجله ای با نام مشابه در لیست سیاه مجلات خارجی دانشگاه آزاد وجود دارد.
Fourrages
نام مجله (ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد)
0429-2766
(ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد) ISSN
ادامه مقادیر جدول مربوط به پایگاه داده های بین المللی است.
فرانسه
کشور
۰٫۲۰۲
Impact Factor
0429-2766
ISSN
0429-2766
e-ISSN
2017 تا 2019
مدت فعالیت
Association Francaise pour la Production Fourragere
ناشر
afpf-asso.fr
سایت مجله
Fourrages

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مضامین تحت پوشش این بررسی جنبه های مختلفی را که در زمینه علوفه با آن مواجه می شود کاهش می دهد:

سازمان تولید: اقتصاد و اقتصاد کلان، آمار، سیاست کشاورزی، مدیریت سرزمینی، توسعه بخش‌ها، مشارکت‌های علوم انسانی...
- سیستم های علوفه (عملیات، تنوع، استقلال و غیره)؛ رابطه آنها با کشاورزی و سیستم های کشاورزی
- تولید علوفه: زراعت (معنای وسیع) محصولات علوفه ای و مراتع، مدیریت چرای مراتع و مراتع، آگرواکولوژی و غیره.
- استفاده و افزایش منابع علوفه توسط حیوانات: ارزش غذایی، سیستم های غذایی و تولید، روش های برداشت و نگهداری و غیره.
-در نظر گرفتن محیط زیست: خدمات اکوسیستمی مراتع، کیفیت آب، GHG، تنوع زیستی محصولات پوششی در مقیاس های مختلف، چشم انداز، استقلال انرژی، ارزیابی چند معیاره...
-انتخاب: گونه ها و گونه ها، علفزارهای چند گونه ای، سازگاری با زمینه ها. نصب علفزار
-توسعه و برنامه های کاربردی: نقطه نظرات، توصیفات، ابزار...

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید