| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Shipin Kexue/Food Science
| چین | کشور |
| 1002-6630 | ISSN |
| 2016 و 2020 تا کنون | مدت فعالیت |
| Chinese Chamber of Commerce | ناشر |
| www.spkx.net.cn | سایت مجله |
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Shipin Kexue/Food Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Science یک مجله دانشگاهی چینی برای پخش پیشرفت های تحقیقاتی جامع در زمینه علوم غذایی است. این مجله توسط China Food Publishing Co منتشر شده و میزبان آکادمی علوم غذایی پکن است. این مجله تحت نظارت اتاق بازرگانی عمومی چین است. علوم غذایی در سال 1980 راه اندازی شد و دکتر یونگ سان در حال حاضر سردبیر آن است.
Food Science یک نشریه شش ماهه است که هم در داخل کشور (CN 11-2206/TS) و هم در سطح بین المللی (ISSN 1002-6630) هدف گذاری شده است. هر شماره به طور متوسط شامل 300 صفحه است و مقالات منتشر شده سالانه به 1200 می رسد.