تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Acta Mycologica


لهستان
کشور
0001-625X
ISSN
2353-074X
e-ISSN
2015 تا کنون
مدت فعالیت
Polish Botanical Society
ناشر
pbsociety.org.pl
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در هیچکدام از نمایه های استنادی اصلی (SCIE ، SSCI ، AHCI و یا ESCI) ثبت نشده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر ثبت گردیده است: این مجله در لیست سالانه مجلات JCR ذکر نشده است و در این لیست موجود نیست. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Acta Mycologica ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Acta Mycologica یک مجله بین‌المللی، با بازبینی و دسترسی آزاد است که مقالات تحقیقاتی اصلی و همچنین مقالات مروری و ارتباطات کوتاه را در تمام زمینه‌های قارچ‌شناسی، از جمله موجودات قارچ‌مانند (کپک‌های لجن، مخمرها، گلسنگ‌ها، اومیست‌ها و غیره) منتشر می‌کند. ، با توجه به اکوسیستم های مختلف. به طور خاص، این مجله شامل موارد زیر است:

بوم شناسی، طبقه بندی، حفاظت و سیستماتیک قارچ ها،
فیزیولوژی قارچ، بیوشیمی، ژنتیک مولکولی،
فعل و انفعالات قارچ-گیاه (پاتوژن ها، میکوریزاها، اندوفیت ها)، قارچ-حیوان و قارچ- میکروب
جنبه های کاربردی قارچ شناسی در جنگلداری، کشاورزی و بیوتکنولوژی
نقد و بررسی کتاب های مرتبط با قارچ شناسی و به یادگاری نیز پذیرفته می شود.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید