نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Advances In Nutrition
آمریکا | کشور |
۸٫۷۰۱ | Impact Factor |
2156-5376 | ISSN |
2156-5376 | e-ISSN |
2010 تا کنون | مدت فعالیت |
American Society for Nutrition | ناشر |
nutrition.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Advances in Nutrition (AN/Adv Nutr) بررسی های متون را منتشر می کند که بر یافته های کلیدی و تحقیقات اخیر در همه زمینه های مورد علاقه دانشمندان علوم تغذیه و محققان زیست پزشکی متمرکز است. این شامل تلاشهای تحقیقاتی مرتبط با تغذیه است که به سمت مطالعات بیوشیمیایی، مولکولی و ژنتیکی با استفاده از مدلهای حیوانی آزمایشی، حیوانات اهلی و افراد انسانی انجام میشود. سایر محورهای اصلی مجله در تغذیه بالینی، اپیدمیولوژی و بهداشت عمومی و آموزش تغذیه است. مقالات مروری به جای پیشرفت های پژوهشی در یک بازه زمانی گسترده و تاریخی، بر پیشرفت های حاصل شده در چند سال گذشته تمرکز خواهند کرد.