نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | می ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | می ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Advances In Nutrition
آمریکا | کشور |
۸٫۷۰۱ | Impact Factor |
2161-8313 | ISSN |
2156-5376 | e-ISSN |
2010 تا کنون | مدت فعالیت |
American Society for Nutrition | ناشر |
nutrition.org | سایت مجله |
مشخصات ثبت شده این مجله در پایگاه Scopus با پایگاه ISI متفاوت است. | |
2156-5376 | (ثبت شده در اسکوپوس) p-ISSN |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Advances in Nutrition ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Advances in Nutrition (AN/Adv Nutr) بررسی های متون را منتشر می کند که بر یافته های کلیدی و تحقیقات اخیر در همه زمینه های مورد علاقه دانشمندان علوم تغذیه و محققان زیست پزشکی متمرکز است. این شامل تلاشهای تحقیقاتی مرتبط با تغذیه است که به سمت مطالعات بیوشیمیایی، مولکولی و ژنتیکی با استفاده از مدلهای حیوانی آزمایشی، حیوانات اهلی و افراد انسانی انجام میشود. سایر محورهای اصلی مجله در تغذیه بالینی، اپیدمیولوژی و بهداشت عمومی و آموزش تغذیه است. مقالات مروری به جای پیشرفت های پژوهشی در یک بازه زمانی گسترده و تاریخی، بر پیشرفت های حاصل شده در چند سال گذشته تمرکز خواهند کرد.