تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Advances In Nutrition


آمریکا
کشور
۸٫۷۰۱
Impact Factor
2156-5376
ISSN
2156-5376
e-ISSN
2010 تا کنون
مدت فعالیت
American Society for Nutrition
ناشر
nutrition.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Advances in Nutrition (AN/Adv Nutr) بررسی های متون را منتشر می کند که بر یافته های کلیدی و تحقیقات اخیر در همه زمینه های مورد علاقه دانشمندان علوم تغذیه و محققان زیست پزشکی متمرکز است. این شامل تلاش‌های تحقیقاتی مرتبط با تغذیه است که به سمت مطالعات بیوشیمیایی، مولکولی و ژنتیکی با استفاده از مدل‌های حیوانی آزمایشی، حیوانات اهلی و افراد انسانی انجام می‌شود. سایر محورهای اصلی مجله در تغذیه بالینی، اپیدمیولوژی و بهداشت عمومی و آموزش تغذیه است. مقالات مروری به جای پیشرفت های پژوهشی در یک بازه زمانی گسترده و تاریخی، بر پیشرفت های حاصل شده در چند سال گذشته تمرکز خواهند کرد.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید