تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI می ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI می ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

Advances In Nutrition


آمریکا
کشور
۸٫۷۰۱
Impact Factor
2161-8313
ISSN
2156-5376
e-ISSN
2010 تا کنون
مدت فعالیت
American Society for Nutrition
ناشر
nutrition.org
سایت مجله
مشخصات ثبت شده این مجله در پایگاه Scopus با پایگاه ISI متفاوت است.
2156-5376
(ثبت شده در اسکوپوس) p-ISSN

ISI

آخرین بروز رسانی می ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Advances in Nutrition (AN/Adv Nutr) بررسی های متون را منتشر می کند که بر یافته های کلیدی و تحقیقات اخیر در همه زمینه های مورد علاقه دانشمندان علوم تغذیه و محققان زیست پزشکی متمرکز است. این شامل تلاش‌های تحقیقاتی مرتبط با تغذیه است که به سمت مطالعات بیوشیمیایی، مولکولی و ژنتیکی با استفاده از مدل‌های حیوانی آزمایشی، حیوانات اهلی و افراد انسانی انجام می‌شود. سایر محورهای اصلی مجله در تغذیه بالینی، اپیدمیولوژی و بهداشت عمومی و آموزش تغذیه است. مقالات مروری به جای پیشرفت های پژوهشی در یک بازه زمانی گسترده و تاریخی، بر پیشرفت های حاصل شده در چند سال گذشته تمرکز خواهند کرد.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید