نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development
کنیا | کشور |
1684-5358 | ISSN |
1684-5374 | e-ISSN |
2016 تا کنون | مدت فعالیت |
African Scholarly Science Communications Trust (ASSCAT) | ناشر |
www.ajfand.net | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله آفریقایی غذا، کشاورزی، تغذیه و توسعه (AJFAND) یک مجله بسیار معتبر و سه ماهه با بررسی همتایان با شهرت جهانی است که توسط انجمن علمی ارتباطات علمی آفریقا (ASSCAT) در کنیا منتشر شده است.
برنامه انتشارات شناخته شده بین المللی ما طیف گسترده ای از رشته های علمی و توسعه، از جمله کشاورزی، غذا، تغذیه، مدیریت زیست محیطی و اطلاعات مربوط به توسعه پایدار را پوشش می دهد.