نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | تیر ۱۴۰۲ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Agricultural And Food Science
فنلاند | کشور |
۱٫۳۷۵ | Impact Factor |
1459-6067 | ISSN |
1795-1895 | e-ISSN |
2004 تا کنون | مدت فعالیت |
M T T Agrifood Research Finland | ناشر |
journal.fi | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Agricultural and Food Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Agricultural and Food Science (AFSci) گزارش های تحقیقاتی اصلی را در مورد تحقیقات کشاورزی و مواد غذایی مرتبط با تولید اولیه و که بعد شمالی دارند منتشر می کند. رشته های موجود در حوزه مجله شامل اقتصاد کشاورزی، مهندسی کشاورزی، علوم دامی، علوم محیطی، باغبانی، علوم گیاهی و خاک و علوم غذایی مرتبط با تولید اولیه است. از مقالاتی که هم تحقیقات پایه و هم کاربردی را پوشش می دهند، استقبال می شود.
AFSci توسط انجمن علمی کشاورزی فنلاند منتشر شده است. AFSci، مجله سابق انجمن علمی کشاورزی فنلاند، از سال 1928 به طور منظم منتشر شده است. در کنار نسخه چاپی، انتشار آنلاین در سال 2000 آغاز شد. به صورت رایگان در اختیار کاربر قرار می گیرد. متون کامل از سال 1945 به بعد به صورت آنلاین در دسترس هستند.