| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Agricultural Economics Review
| یونان | کشور |
| 1109-2580 | ISSN |
| 2011 تا 2017 و 2019 تا 2019 | مدت فعالیت |
| Greek Association of Agricultural Economists | ناشر |
| www.eng.auth.gr | سایت مجله |
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Agricultural Economics Review ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
هدف از بررسی اقتصاد کشاورزی، فراهم کردن یک تریبون جدید برای تبادل و انتشار افکار بین دانشمندان به منظور تشویق توسعه تحقیقات نظری و کاربردی در زمینه اقتصاد کشاورزی است.
طیف وسیعی از موضوعات را پوشش میدهد و برای رویکردهای چند رشتهای باز است، مشروط بر اینکه دارای جهتگیری اقتصادی کشاورزی متمایز باشند.
حوزه های موضوعی خاص عبارتند از: اقتصاد منابع کشاورزی و محیط زیست، سیاست کشاورزی، تجارت بین المللی، بازاریابی محصولات کشاورزی، اقتصاد تولید، جامعه شناسی کشاورزی، ترویج کشاورزی و آموزش.
مقالات ارسالی باید از نظر روش های اتخاذ شده یا کاربرد آنها اصل باشد. آنها نباید در هیچ مجله دیگری منتشر شده باشند یا در حال بررسی باشند.