نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Agroecology And Sustainable Food Systems
انگلستان | کشور |
۳٫۰۳۹ | Impact Factor |
۲٫۸۳۳ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
2168-3565 | ISSN |
2168-3573 | e-ISSN |
2013 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Agroecology و Sustainable Food Systems به حوزههای بهسرعت در حال ظهور آگرواکولوژی و پایداری سیستم غذایی اختصاص دارد. با پیوند دادن تحقیقات علمی و عملکرد مولد با کنش اجتماعی متحول کننده، آگرواکولوژی پایه ای برای توسعه سیستم های غذایی جایگزین در آینده فراهم می کند. این مجله بر تغییراتی تمرکز دارد که باید در طراحی و مدیریت سیستمهای غذایی ما رخ دهد تا استفاده از منابع طبیعی و حفاظت از محیط زیست را با نیازهای تولید، پایداری اقتصادی، امنیت غذایی و رفاه اجتماعی همه مردم متعادل کند. . Agroecology و Sustainable Food Systems سیستمهای غذایی فعلی ما را از تولید تا مصرف و نیاز فوری به انتقال به پایداری بلندمدت بررسی میکند. این مجله مطالعه و کاربرد آگرواکولوژی را برای توسعه جایگزین هایی برای مشکلات پیچیده کاهش منابع، تخریب محیط زیست، کاهش تنوع زیستی کشاورزی، ادامه گرسنگی جهان، تثبیت و صنعتی شدن سیستم غذایی، تغییرات آب و هوا، و از دست دادن زمین های کشاورزی ترویج می کند. این مجله از رویکرد سیستمهای غذایی استفاده میکند و به دنبال تجربیاتی در آگرواکولوژی است که در مزرعه، مشارکتی، تغییر محور و با روششناسی مبتنی بر تحلیل و ارزیابی پایداری پشتیبانی میشود. این مجله مقالاتی را در مورد موضوعاتی از قبیل: شیوه های نوآورانه مبتنی بر درک بوم شناختی کشاورزی ارگانیک و سایر سیستم های جایگزین جنبه های اقتصادی، اجتماعی و فلسفی کشاورزی پایدار مناظر چند منظوره، حفاظت از محیط زیست و خدمات زیست محیطی، پیش بینی ها، گزینه ها، سیاست های آینده کشاورزی و تغییرات آب و هوایی جهانی ارائه می کند. و شاخص های پایداری این مجله پوشش ملی و بین المللی ارائه می دهد و مقالاتی را بر اساس مطالعات بین رشته ای و فرا رشته ای ارائه می دهد. همچنین شامل نقد کتاب، گفتگو (مواضع، نظرات، تفسیر و سرمقاله) و بررسی های موضوعی است. Agroecology و Sustainable Food Systems برای دانشمندان محقق، مربیان، کارگران ترویج، کشاورزان، فرآوریکنندگان مواد غذایی و فیبر، و دانشآموزان و همچنین شهروندان متفکر، برنامهریزان و سیاستگذاران مدنی، هر کسی که به سلامت و رفاه سیستم غذایی مرتبط است و برای همه کسانی که در نظر گرفته شده است. غذا را رشد می دهد بیانیه بررسی همتایان: همه دستنوشته های ارسالی مشمول ارزیابی اولیه توسط ویراستار هستند و در صورت مناسب بودن برای بررسی بیشتر، توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس بررسی می شوند. همه بررسیهای همتا کور و ارسال به صورت آنلاین از طریق ScholarOne Manuscripts است. دفتر انتشار: Taylor & Francis Group, LLC, 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106 نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.