تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Agroecology And Sustainable Food Systems



Agroecology And Sustainable Food Systems

انگلستان
کشور
۳٫۰۳۹
Impact Factor
۲٫۸۳۳
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
2168-3565
ISSN
2168-3573
e-ISSN
2013 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Agroecology و Sustainable Food Systems به حوزه‌های به‌سرعت در حال ظهور آگرواکولوژی و پایداری سیستم غذایی اختصاص دارد. با پیوند دادن تحقیقات علمی و عملکرد مولد با کنش اجتماعی متحول کننده، آگرواکولوژی پایه ای برای توسعه سیستم های غذایی جایگزین در آینده فراهم می کند. این مجله بر تغییراتی تمرکز دارد که باید در طراحی و مدیریت سیستم‌های غذایی ما رخ دهد تا استفاده از منابع طبیعی و حفاظت از محیط زیست را با نیازهای تولید، پایداری اقتصادی، امنیت غذایی و رفاه اجتماعی همه مردم متعادل کند. . Agroecology و Sustainable Food Systems سیستم‌های غذایی فعلی ما را از تولید تا مصرف و نیاز فوری به انتقال به پایداری بلندمدت بررسی می‌کند. این مجله مطالعه و کاربرد آگرواکولوژی را برای توسعه جایگزین هایی برای مشکلات پیچیده کاهش منابع، تخریب محیط زیست، کاهش تنوع زیستی کشاورزی، ادامه گرسنگی جهان، تثبیت و صنعتی شدن سیستم غذایی، تغییرات آب و هوا، و از دست دادن زمین های کشاورزی ترویج می کند. این مجله از رویکرد سیستم‌های غذایی استفاده می‌کند و به دنبال تجربیاتی در آگرواکولوژی است که در مزرعه، مشارکتی، تغییر محور و با روش‌شناسی مبتنی بر تحلیل و ارزیابی پایداری پشتیبانی می‌شود. این مجله مقالاتی را در مورد موضوعاتی از قبیل:         شیوه های نوآورانه مبتنی بر درک بوم شناختی کشاورزی ارگانیک و سایر سیستم های جایگزین جنبه های اقتصادی، اجتماعی و فلسفی کشاورزی پایدار مناظر چند منظوره، حفاظت از محیط زیست و خدمات زیست محیطی، پیش بینی ها، گزینه ها، سیاست های آینده کشاورزی و تغییرات آب و هوایی جهانی ارائه می کند. و شاخص های پایداری این مجله پوشش ملی و بین المللی ارائه می دهد و مقالاتی را بر اساس مطالعات بین رشته ای و فرا رشته ای ارائه می دهد. همچنین شامل نقد کتاب، گفتگو (مواضع، نظرات، تفسیر و سرمقاله) و بررسی های موضوعی است. Agroecology و Sustainable Food Systems برای دانشمندان محقق، مربیان، کارگران ترویج، کشاورزان، فرآوری‌کنندگان مواد غذایی و فیبر، و دانش‌آموزان و همچنین شهروندان متفکر، برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران مدنی، هر کسی که به سلامت و رفاه سیستم غذایی مرتبط است و برای همه کسانی که در نظر گرفته شده است. غذا را رشد می دهد بیانیه بررسی همتایان: همه دستنوشته های ارسالی مشمول ارزیابی اولیه توسط ویراستار هستند و در صورت مناسب بودن برای بررسی بیشتر، توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس بررسی می شوند. همه بررسی‌های همتا کور و ارسال به صورت آنلاین از طریق ScholarOne Manuscripts است. دفتر انتشار: Taylor & Francis Group, LLC, 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106 نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید