تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Agronomy


سوئیس
کشور
2073-4395
e-ISSN
2011 تا کنون
مدت فعالیت
Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI)
ناشر
www.mdpi.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Agronomy ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Agronomy (ISSN 2073-4395) یک مجله علمی بین المللی و بین رشته ای در زمینه زراعت و آگرواکولوژی است. بررسی ها، مقالات پژوهشی منظم، ارتباطات و یادداشت های کوتاه را منتشر می کند و محدودیتی در طول مقالات وجود ندارد. هدف ما تشویق دانشمندان به انتشار تحقیقات تجربی و نظری خود با جزئیات هرچه بیشتر است. جزئیات کامل تجربی و/یا روشی برای مقالات پژوهشی باید ارائه شود. علاوه بر این، ویژگی های منحصر به فرد این مجله وجود دارد:

نسخه های خطی مربوط به طرح های تحقیقاتی و ایده های پژوهشی مورد استقبال ویژه قرار خواهند گرفت،
داده‌ها یا فایل‌های محاسبه‌شده مربوط به جزئیات کامل رویه آزمایشی، در صورتی که امکان انتشار به‌صورت عادی وجود نداشته باشد، می‌توانند به عنوان مواد تکمیلی سپرده شوند.
ما همچنین نسخه‌های خطی را می‌پذیریم که با توجه به پروژه‌های تحقیقاتی که از بودجه عمومی تامین می‌شوند، به مخاطبان بیشتری ارتباط برقرار کنند.
حوزه های موضوعی:
اصلاح نباتات و ژنتیک،
شیمی، زیست شناسی و ژنتیک به کار رفته در زراعت،
بیوتکنولوژی برای کشاورزی و استفاده از گیاهان، اصلاح نباتات،
سیستم های کشاورزی و زراعی،
کشاورزی دقیق،
تعاملات محصول و دام،
فعل و انفعالات محصول و خاک،
سلامت خاک و تغذیه گیاه برای کشاورزی پایدار،
زراعت مناطق شهری و حومه شهر،
کشاورزی ارگانیک،
علم علف های هرز و سیستم های مدیریت علف های هرز،
محصولات صنعتی و بیوانرژی،
محصولات باغی و گلکاری،
اکوسیستم های کشاورزی و محیط زیست،
توسعه پایدار کشاورزی،
پایداری، تنوع زیستی و خدمات اکوسیستمی سیستم‌های زراعی انرژی زیستی،
فیزیولوژی محصول،
مدیریت آب/آبیاری در کشاورزی،
هواشناسی کشاورزی (تغییر اقلیم)،
اصلاح مراتع و مراتع و زراعت،
سیستم های غذایی


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید