تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

American Journal Of Clinical Nutrition


آمریکا
کشور
۷٫۰۴۵
Impact Factor
0002-9165
ISSN
1938-3207
e-ISSN
1952 تا کنون
مدت فعالیت
American Society for Clinical Nutrition, Inc.
ناشر
www.ajcn.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن در پایگاه داده Current Contents مجلات ISI در دو دسته بندی ثبت شده است. این دسته بندی ها عبارتند از:
  • Clinical Medicine
  • Life Sciences
شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله آمریکایی تغذیه بالینی (AJCN)، مجله آمریکایی تغذیه بالینی (AJCN) که دارای رتبه بسیار بالایی است، مجله تحقیقاتی اولیه در زمینه تغذیه و رژیم غذایی، از جمله چاقی، ویتامین ها و مواد معدنی، تغذیه و بیماری ها و متابولیسم انرژی را منتشر می کند.

هدف AJCN انتشار مطالعات تحقیقاتی اصلی مرتبط با تغذیه انسانی و بالینی است. مطالعات بالینی به خوبی کنترل شده که مکانیسم‌های علمی، اثربخشی و ایمنی مداخلات غذایی را در زمینه پیشگیری از بیماری یا مزایای سلامتی توصیف می‌کنند، در نظر گرفته می‌شوند. مطالعات بهداشت عمومی و اپیدمیولوژیک مرتبط با تغذیه انسان، و تحقیقات ابتکاری در مورد مسائل تغذیه ای که از رویکردهای اپی ژنتیکی، ژنومی، پروتئومی و متابولومیک استفاده می کنند، تشویق می شوند. سرمقاله‌های درخواستی، بررسی کتاب‌ها، مقالات بررسی درخواستی یا ناخواسته، مقالات موضع‌گیری بحث‌انگیز دعوت‌شده، و نامه‌هایی به سردبیر که به مقالات قبلی AJCN مربوط می‌شوند، اجزای ضروری AJCN هستند. کلیه مطالب ارسالی با محتوای علمی قبل از پذیرش برای انتشار، توسط ویراستاران یا افراد تعیین شده آنها مورد بررسی قرار می گیرند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید