تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

American Journal Of Enology And Viticulture


آمریکا
کشور
۲٫۲۵۳
Impact Factor
0002-9254
ISSN
1943-7749
e-ISSN
1973 و 1976 و 1981 و 1984 و 1987 تا 1988 و 1992 تا کنون
مدت فعالیت
American Society for Enology and Viticulture
ناشر
www.ajevonline.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله آمریکایی شراب شناسی و انگور (AJEV) که به صورت فصلی منتشر می شود، یک مجله رسمی از انجمن آمریکایی شراب شناسی و انگور (ASEV) است و مجله برتر به زبان انگلیسی است که به تحقیقات علمی در مورد شراب سازی و انگورسازی اختصاص دارد. AJEV مقالات تحقیقاتی کامل، بررسی متون، یادداشت‌های تحقیقاتی و خلاصه‌های فنی در مورد جنبه‌های مختلف گیاه‌شناسی و شراب‌سازی، از جمله شیمی شراب، علوم حسی، مهندسی فرآیند، ارزیابی‌های کیفیت شراب، میکروبیولوژی، توسعه روش‌ها، بیماری‌زایی گیاه، بیماری‌ها و آفات را منتشر می‌کند. ارزیابی انگور، پایه و کلونال، تأثیر اعمال مزرعه، و ژنتیک و اصلاح انگور. همه مقالات مورد بررسی همتایان قرار می گیرند و تألیف مقالات به اعضای ASEV محدود نمی شود. ویراستار علم، همراه با ویراستاران شریان‌شناسی، شراب‌شناسی و همکاران، از موسسات دانشگاهی و تحقیقاتی در سراسر جهان انتخاب شده‌اند و محتوای مجله را هدایت می‌کنند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید