تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI اکتبر ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم آبان ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت آبان ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus نوامبر ۲۰۲۵
ISI نوامبر ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

Amino Acids, Peptides and Proteins


انگلستان
کشور
1361-5904
ISSN
2006 تا 2007 و 2012 و 2015 تا کنون
مدت فعالیت
Royal Society of Chemistry
ناشر
pubs.rsc.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی اکتبر ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Amino Acids, Peptides and Proteins ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

اسیدهای آمینه، پپتیدها و پروتئین ها شامل یک بررسی جامع از پیشرفت های مهم در این رابط زیست شناسی / شیمی است. هر جلد از گزارش دوره ای تخصصی با مجموعه ای از اسیدهای آمینه و کاربردهای آنها باز می شود. محققان در صنایع داروسازی و صنایع وابسته، و در محیط زیست شناسی/شیمی در دانشگاه، این منبع مرجع ضروری را خواهند یافت. گزارش‌های دوره‌ای تخصصی، پوشش مروری سیستماتیک و دقیق را در زمینه‌های اصلی تحقیقات شیمیایی ارائه می‌کنند. این مجموعه که توسط تیم هایی از مقامات برجسته در موضوع مربوطه گردآوری شده است، یک سرویس منحصر به فرد برای شیمیدان محقق فعال با گزارش های عمیق انتقادی منظم از پیشرفت در زمینه های خاص شیمی ایجاد می کند. پوشش موضوعی همه مجلدات بسیار مشابه است و انتشار به صورت سالانه یا دوسالانه است. گزارش‌های ادواری تخصصی آنلاین مشتریانی که جلد چاپی را خریداری می‌کنند، حق دسترسی رایگان در سراسر سایت به نسخه الکترونیکی آن عنوان را دارند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید