نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Amino Acids
اتریش | کشور |
۳٫۵۲ | Impact Factor |
۳٫۶ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
0939-4451 | ISSN |
1438-2199 | e-ISSN |
1991 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Amino Acids ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
آمینو اسیدها از تمام زمینههای تحقیقات آمینو اسید و پروتئین: تجزیه و تحلیل، جداسازی (پروتئومیکس)، سنتز، بیوسنتز، تکامل، چینخوردگی، ساختار، پایداری، دینامیک، شیمی دارویی، کاتابولیسم، اسیدهای آمینه پیوندی متقاطع، راسمی شدن/انانتیومرها، اصلاح، منتشر میکند. اسیدهای آمینه مانند فسفوریلاسیون، متیلاسیون، استیلاسیون، هیدروکسیلاسیون و گلیکوزیلاسیون. این مجله همچنین از مقالاتی در مورد نقشهای جدید اسیدهای آمینه و پروتئینها در فیزیولوژی و پاتوفیزیولوژی، زیستشناسی، آنالوگهای آمینواسید، پلیآمینها، اسیدهای آمینه نشاندار، پپتیدها، ایزوتوپهای پایدار و رادیواکتیو اسیدهای آمینه، اسیدهای آمینه تحریککننده، اسیدهای آمینه غیرمعمول و پپتیدها استقبال میکند. . کاربردها شامل پزشکی (گاستروانترولوژی، نفرولوژی، روانپزشکی، عصب شناسی، انکولوژی)، بیوشیمی، زیست شناسی ساختاری، کشاورزی و گیاهان، شیمی مواد غذایی، تغذیه، میکروبیولوژی، نوروشیمی، فارماکولوژی و ورزش است. ما همچنین ارسال مقالات محاسباتی و تحقیقات بین رشته ای مانند علوم اقتصادی، اجتماعی و علوم انسانی را تشویق می کنیم.