تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago ژانویه ۲۰۲۲
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Annals Of Nutrition And Metabolism


سوئیس
کشور
۳٫۳۷۴
Impact Factor
0250-6807
ISSN
1421-9697
e-ISSN
1959 تا کنون
مدت فعالیت
Karger
ناشر
www.karger.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن در پایگاه داده Current Contents مجلات ISI در دو دسته بندی ثبت شده است. این دسته بندی ها عبارتند از:
  • Agriculture, Biology & Environmental Sciences
  • Life Sciences
شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Annals of Nutrition and Metabolism یک مجله بین المللی معتبر برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات در مورد تغذیه انسان، متابولیسم و ​​زمینه های مرتبط است که ماهیت گسترده و چند رشته ای علم در تغذیه و متابولیسم را پوشش می دهد. این مجله بر تغذیه و متابولیسم انسان و زمینه های مرتبط با آن، از جمله مطالعات تجربی و علوم پایه که می تواند علم تغذیه انسان را آگاه کند، تمرکز دارد. ما از دست نوشته‌هایی که مطالعات مشاهده‌ای و مداخله‌ای را توصیف می‌کنند و همچنین گزارش‌های علوم پایه درباره موضوعات غذاها، رژیم‌های غذایی و مکمل‌های غذایی، ژنومیک مغذی و ژنتیک مرتبط با متابولیسم، متابولیسم انرژی، مواد مغذی درشت و ریزمغذی‌ها از جمله ویتامین‌ها و مواد معدنی، ترکیبات زیست‌عاملی، رژیم‌های غذایی، استقبال می‌کنیم. چاقی، تغذیه بالینی، علوم اجتماعی و اقتصاد سلامت در ارتباط با تغذیه و متابولیسم و ​​سیاست تغذیه. علم مبتنی بر آزمایشگاه ممکن است شامل توصیف مدل‌های تجربی مرتبط باشد. علاوه بر مقالات اصلی، مجله مقالات مروری در مورد موضوعات موضوعی، مرورهای سیستماتیک، نظرات کوتاه و مقالات دیدگاهی را منتشر خواهد کرد که ممکن است به بحث‌های جاری، گزارش‌های کوتاه جلسه، نامه‌هایی به سردبیر، و اطلاعیه‌ها/اخبار جامعه بپردازد. این مجله همچنین مکمل هایی را با مجموعه مقالات کنفرانس های بین المللی مرتبط در مورد تغذیه و متابولیسم منتشر خواهد کرد.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید