نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Annual Review Of Nutrition
آمریکا | کشور |
۱۱٫۸۴۸ | Impact Factor |
0199-9885 | ISSN |
1545-4312 | e-ISSN |
1981 تا کنون | مدت فعالیت |
Annual Reviews Inc. | ناشر |
www.annualreviews.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
بررسی سالانه تغذیه که از سال 1981 منتشر شده است، تحولات مهم در زمینه تغذیه، از جمله متابولیسم انرژی، کربوهیدرات ها، لیپیدها، پروتئین ها و اسیدهای آمینه، ویتامین ها، مواد معدنی، انتقال و عملکرد مواد مغذی، تنظیم متابولیک، ژنومیک تغذیه، مولکولی را پوشش می دهد. و زیست شناسی سلولی، تغذیه بالینی، تغذیه مقایسه ای، انسان شناسی تغذیه، سم شناسی تغذیه، میکروبیولوژی تغذیه، اپیدمیولوژی، و تغذیه بهداشت عمومی.