| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Annual Review Of Nutrition
| آمریکا | کشور |
| ۱۱٫۸۴۸ | Impact Factor |
| 0199-9885 | ISSN |
| 1545-4312 | e-ISSN |
| 1981 تا کنون | مدت فعالیت |
| Annual Reviews Inc. | ناشر |
| www.annualreviews.org | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Annual Review of Nutrition ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
بررسی سالانه تغذیه که از سال 1981 منتشر شده است، تحولات مهم در زمینه تغذیه، از جمله متابولیسم انرژی، کربوهیدرات ها، لیپیدها، پروتئین ها و اسیدهای آمینه، ویتامین ها، مواد معدنی، انتقال و عملکرد مواد مغذی، تنظیم متابولیک، ژنومیک تغذیه، مولکولی را پوشش می دهد. و زیست شناسی سلولی، تغذیه بالینی، تغذیه مقایسه ای، انسان شناسی تغذیه، سم شناسی تغذیه، میکروبیولوژی تغذیه، اپیدمیولوژی، و تغذیه بهداشت عمومی.