نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Antioxidants
سوئیس | کشور |
۶٫۳۱۲ | Impact Factor |
2076-3921 | ISSN |
2076-3921 | e-ISSN |
2012 تا کنون | مدت فعالیت |
Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI) | ناشر |
www.mdpi.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
این مجله بر بینش و ایده های جدید مرتبط با آنتی اکسیدان ها تمرکز دارد.
دامنه شامل موارد زیر است اما به آن محدود نمی شود:
ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی in vivo و in vitro
متابولیسم آنتی اکسیدان در سیستم های بیولوژیکی
توضیح مکانیسم های آنتی اکسیدانی
فارماکودینامیک و فارماکوکینتیک آنتی اکسیدان های طبیعی
تکنیک های نوآورانه تحویل آنتی اکسیدان و پروتکل هایی برای استخراج، جداسازی، خصوصیات ساختاری آنتی اکسیدان های طبیعی جدید
آنتی اکسیدان های طبیعی یا مصنوعی و ارتباط آنها با سلامتی و بیماری
رابطه بین خواص آنتی اکسیدانی و ارتقاء سلامت انسان
آنتی اکسیدان های رژیمی
نگهدارنده های آنتی اکسیدانی ایمن برای غذاها، علوفه و فرمولاسیون های آرایشی
مصارف صنعتی برای جلوگیری از تخریب اکسیداتیو پلیمرهایی مانند لاستیک، پلاستیک و چسب