تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Antioxidants


سوئیس
کشور
۶٫۳۱۲
Impact Factor
2076-3921
ISSN
2076-3921
e-ISSN
2012 تا کنون
مدت فعالیت
Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI)
ناشر
www.mdpi.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

این مجله بر بینش و ایده های جدید مرتبط با آنتی اکسیدان ها تمرکز دارد.

دامنه شامل موارد زیر است اما به آن محدود نمی شود:

ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی in vivo و in vitro
متابولیسم آنتی اکسیدان در سیستم های بیولوژیکی
توضیح مکانیسم های آنتی اکسیدانی
فارماکودینامیک و فارماکوکینتیک آنتی اکسیدان های طبیعی
تکنیک های نوآورانه تحویل آنتی اکسیدان و پروتکل هایی برای استخراج، جداسازی، خصوصیات ساختاری آنتی اکسیدان های طبیعی جدید
آنتی اکسیدان های طبیعی یا مصنوعی و ارتباط آنها با سلامتی و بیماری
رابطه بین خواص آنتی اکسیدانی و ارتقاء سلامت انسان
آنتی اکسیدان های رژیمی
نگهدارنده های آنتی اکسیدانی ایمن برای غذاها، علوفه و فرمولاسیون های آرایشی
مصارف صنعتی برای جلوگیری از تخریب اکسیداتیو پلیمرهایی مانند لاستیک، پلاستیک و چسب


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید