تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Appetite



Appetite

آمریکا
کشور
۳٫۸۶۸
Impact Factor
۴٫۷۲۶
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
0195-6663
ISSN
1095-8304
e-ISSN
1980 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Life Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Appetite یک مجله تحقیقاتی بین المللی است که در زمینه تأثیرات فرهنگی، اجتماعی، روانی، حسی و فیزیولوژیکی بر انتخاب و مصرف غذاها و نوشیدنی ها تخصص دارد. این غذا خوردن و آشامیدن عادی و بی نظم را پوشش می دهد و از مطالعات رفتار حیوانات انسان و غیرانسان نسبت به غذا استقبال می کند. Appetite گزارش های تحقیقاتی، بررسی ها و نظرات را منتشر می کند. موضوعات ویژه موضوعی به طور مرتب ظاهر می شوند. گاه به گاه این مجله چکیده هایی از جلسات حرفه ای را ارائه می کند. انتظار می رود موارد ارسالی به Appetite اساساً بر اساس مشاهداتی باشد که مستقیماً با انتخاب و مصرف غذاها و نوشیدنی ها مرتبط است. مقالاتی که عمدتاً بر موضوعاتی مانند تغذیه یا چاقی متمرکز شده‌اند در نظر گرفته نمی‌شوند مگر اینکه به طور خاص سهم علمی جدیدی در درک اشتها در راستای اهداف و دامنه مجله داشته باشند. حوزه های تحقیقاتی تحت پوشش عبارتند از: • تأثیرات روانی، اجتماعی، حسی و فرهنگی بر اشتها • عصب شناسی شناختی و رفتاری اشتها • مطالعات بالینی و پیش بالینی اختلال اشتها • تأثیرات تغذیه ای بر اشتها • نگرش غذایی و رفتار مصرف کننده نسبت به غذا • روانشناسی و قوم شناسی عادات غذایی • تاریخچه فرهنگ های غذایی مزایا برای نویسندگان ما همچنین بسیاری از مزایای نویسنده، مانند فایل های PDF رایگان، سیاست حق چاپ آزاد، تخفیف های ویژه در نشریات Elsevier و موارد دیگر را ارائه می دهیم. لطفاً برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نویسنده ما اینجا را کلیک کنید. لطفاً برای اطلاعات در مورد ارسال مقاله به راهنمای ما برای نویسندگان مراجعه کنید. اگر به اطلاعات یا کمک بیشتری نیاز دارید، لطفاً به مرکز پشتیبانی ما مراجعه کنید

فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۴

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید