نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Appetite
آمریکا | کشور |
۳٫۸۶۸ | Impact Factor |
۴٫۷۲۶ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
0195-6663 | ISSN |
1095-8304 | e-ISSN |
1980 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Appetite یک مجله تحقیقاتی بین المللی است که در زمینه تأثیرات فرهنگی، اجتماعی، روانی، حسی و فیزیولوژیکی بر انتخاب و مصرف غذاها و نوشیدنی ها تخصص دارد. این غذا خوردن و آشامیدن عادی و بی نظم را پوشش می دهد و از مطالعات رفتار حیوانات انسان و غیرانسان نسبت به غذا استقبال می کند. Appetite گزارش های تحقیقاتی، بررسی ها و نظرات را منتشر می کند. موضوعات ویژه موضوعی به طور مرتب ظاهر می شوند. گاه به گاه این مجله چکیده هایی از جلسات حرفه ای را ارائه می کند. انتظار می رود موارد ارسالی به Appetite اساساً بر اساس مشاهداتی باشد که مستقیماً با انتخاب و مصرف غذاها و نوشیدنی ها مرتبط است. مقالاتی که عمدتاً بر موضوعاتی مانند تغذیه یا چاقی متمرکز شدهاند در نظر گرفته نمیشوند مگر اینکه به طور خاص سهم علمی جدیدی در درک اشتها در راستای اهداف و دامنه مجله داشته باشند. حوزه های تحقیقاتی تحت پوشش عبارتند از: • تأثیرات روانی، اجتماعی، حسی و فرهنگی بر اشتها • عصب شناسی شناختی و رفتاری اشتها • مطالعات بالینی و پیش بالینی اختلال اشتها • تأثیرات تغذیه ای بر اشتها • نگرش غذایی و رفتار مصرف کننده نسبت به غذا • روانشناسی و قوم شناسی عادات غذایی • تاریخچه فرهنگ های غذایی مزایا برای نویسندگان ما همچنین بسیاری از مزایای نویسنده، مانند فایل های PDF رایگان، سیاست حق چاپ آزاد، تخفیف های ویژه در نشریات Elsevier و موارد دیگر را ارائه می دهیم. لطفاً برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نویسنده ما اینجا را کلیک کنید. لطفاً برای اطلاعات در مورد ارسال مقاله به راهنمای ما برای نویسندگان مراجعه کنید. اگر به اطلاعات یا کمک بیشتری نیاز دارید، لطفاً به مرکز پشتیبانی ما مراجعه کنید