تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Archivum Franciscanum Historicum


ایتالیا
کشور
0004-0665
ISSN
2011 و 2013 تا کنون
مدت فعالیت
Collegio San Bonaventura
ناشر
www.quaracchi.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Archivum Franciscanum Historicum ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

از سال 1908، این مجله علمی ناشران فریرز کواراکی، که فرآیند ارجاع خارجی را برای مشارکت‌ها اعمال می‌کند، ابزار مرجع مهمی برای محققان علاقه‌مند به تاریخ فرانسیسکن بوده است.

این شامل مقالاتی است که به زبان های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی و اسپانیایی با اولویت ارائه / ویرایش منابع منتشر نشده نوشته شده است.

مقالات معمولاً در یکی از دو بخش زیر منتشر می‌شوند: Discussiones et documenta، برای مقالات گسترده‌تر با منافع عمومی، و Miscellanea، برای مشارکت‌های کوتاه‌تر، احتمالاً با علاقه منطقه‌ای یا محلی. تقریباً هر دو سال، حداقل یک شماره ممکن است حاوی یک پرونده موضوعی باشد که کمیته تحریریه موضوع را تعیین می کند و از همکاران احتمالی دعوت می کند.

هر شماره توسط بخش‌های خلاصه (چکیده)، بررسی‌ها، یادداشت کتاب‌شناسی و Libri ad nos missi تکمیل می‌شود. علاوه بر این، شماره دوم هر جلد شامل فهرست تحلیلی و فهرست آدرس همه همکاران است.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید