تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Bariatric Surgical Practice And Patient Care


آمریکا
کشور
۰٫۶۰۷
Impact Factor
2168-023X
ISSN
2168-0248
e-ISSN
2013 تا کنون
مدت فعالیت
Mary Ann Liebert
ناشر
home.liebertpub.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه های استنادی SCIE و SSCI ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Social And Behavioral Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

تمرین جراحی چاقی و مراقبت از بیمار مجله ضروری است که توسط همتایان مورد بررسی قرار گرفته است که بهترین شیوه های بالینی و به روز رسانی های با کیفیت را برای دستیابی به نتایج بهینه جراحی چاقی ارائه می دهد.

پوشش جراحی چاقی و مراقبت از بیمار شامل موارد زیر است:

اندازه گیری و گزارش نتایج کیفیت
نوآوری های فرآیند و ارائه مراقبت
عوارض کوتاه مدت و بلند مدت جراحی
تشخیص و مشاوره قبل از جراحی
استانداردهای تمرین قبل از عمل، پری عملیات و پس از عمل
دسترسی بیمار
مسائل ایمنی بیمار
حمایت تغذیه ای و رژیمی
اورژانس های جراحی چاقی
بهترین شیوه ها و استانداردهای فعلی برای جراحی چاقی
فرهنگ و اخلاق
کانتورینگ بدن و جراحی ترمیمی
کار تیمی و ارتباط باریاتریک.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید