| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Beneficial Microbes
| هلند | کشور |
| ۴٫۲۰۵ | Impact Factor |
| 1876-2883 | ISSN |
| 1876-2891 | e-ISSN |
| 2010 تا کنون | مدت فعالیت |
| Wageningen Academic Publishers | ناشر |
| www.wageningenacademic.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Beneficial microbes ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
میکروب های سودمند یک مجله علمی با داوری همتا با حوزه ای خاص است: ترویج علم میکروب های مفید برای سلامت و رفاه انسان و حیوان. این مجله حاوی مقالات تحقیقاتی اصلی و بررسیهای انتقادی در همه زمینههایی است که با میکروبهای مفید در روده کوچک و بزرگ سروکار دارند، همراه با نظرات، تقویم رویدادهای مفید مرتبط با میکروبها و بررسی کتابها. این مجله رویکردی چند رشتهای دارد و بر طیف گستردهای از مسائل، از جمله جنبههای ایمنی پروبیوتیکها و پریبیوتیکها، جنبههای نظارتی، مکانیسمهای عمل، مزایای سلامتی برای میزبان، فرآیندهای تولید بهینه، روشهای غربالگری، (فرا)ژنومیک، پروتئومیکس تمرکز دارد. و متابولومیک، فیزیولوژی میزبان و باکتری، کاربرد و نقش در سلامت و بیماری در انسان و حیوان. میکروبهای سودمند برای پاسخگویی به نیازهای محققان و متخصصان جامعه علمی و صنعت، و همچنین نیازهای سیاستگذاران و تنظیمکنندهها در نظر گرفته شده است.
این مجله دارای بخش های اصلی است:
غذا، تغذیه و سلامت
تغذیه حیوانات
پردازش و کاربرد
جنبه های نظارتی و ایمنی
کاربردهای پزشکی و بهداشتی