تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre



Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre

انگلستان
کشور
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
2212-6198
ISSN
2013 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

اهداف مجله

Bioactive Carbohydrates and Dietary Fiber در نظر گرفته شده است که یک مجله بین المللی متمرکز بر فیبر رژیمی و کربوهیدرات های زیست فعال (شامل پلی ساکاریدهای فعال زیستی، الیگوساکاریدها و گلیکوپروتئین ها) باشد. این مجله شامل مطالعات اصلی و بررسی های جامع در مورد ساختار اولیه، ویژگی های مولکولی از جمله ترکیب، اندازه و شکل خواهد بود. و بیواکتیویته‌هایی که با مطالعات با استفاده از آزمایش‌های بالینی آزمایشگاهی، کشت سلولی، حیوانی و انسانی برای درک مکانیسم‌های عمل و کارایی کربوهیدرات‌های فعال زیستی از گیاهان، قارچ‌ها، حیوانات و تولید شده توسط بیوتکنولوژی نشان داده شده‌اند.
فعالیت‌های زیستی خاص مانند کاهش کلسترول سرم، تعدیل سطح گلوکز و انسولین خون، تخمیرپذیری در مسیر گوارشی، فعالیت‌های ضد تومور، ضد التهابی، تنظیم‌کننده ایمنی و فعالیت‌های آنتی اکسیدانی که توسط این کربوهیدرات‌های زیست فعال نشان داده شده‌اند، تمرکز اصلی این مجله است. همچنین حوزه‌های تعامل فیبرهای غذایی، الیگوساکاریدها، پلی‌ساکاریدها و گلیکوپروتئین‌ها را با ماتریس‌های غذایی پوشش می‌دهد که ممکن است اثربخشی آنها، پایداری ماندگاری فعالیت‌های زیستی را افزایش داده یا تغییر دهد.
مقالات موضوعاتی از قبیل:
• خصوصیات ساختاری پلی ساکاریدهای فعال زیستی، الیگوساکاریدها و گلیکوپروتئین ها
• ساختار و ویژگی های مولکولی پلی ساکاریدهای فعال زیستی، الیگوساکاریدها و گلیکوپروتئین ها
• فعالیت های زیستی پلی ساکاریدها از جمله: ضد سرطان، تعدیل ایمنی، ضد التهاب، آنتی اکسیدان و غیره
• پلی ساکاریدهای جدید ضد سرطان از گیاهان
• پیشرفت های اخیر در پلی ساکاریدهای فعال زیستی، الیگوساکاریدها و گلیکوپروتئین ها
• تجزیه و تحلیل و خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر غذایی محلول و نامحلول
• اثرات فیبر غذایی بر سطح گلوکز و/یا انسولین خون پس از صرف غذا
• اثر فیبر غذایی بر سطح کلسترول تام و/یا LDL خون.
• اثرات فیبر غذایی بر عملکرد روده و اکولوژی میکرو فلورا
• نقش رژیم غذایی غنی از فیبر محلول در کاهش وزن بدن
• توسعه صنعت فیبر غذایی
• مطالعات کارآزمایی بالینی و حیوانی
• به روز رسانی در مورد تغییرات نظارتی و محدودیت های قانونی در مورد فیبر غذایی غذایی و سایر هیدروکلوئیدهای غذایی
موضوع محدود به پزشکی است اما یک موضوع پزشکی نیست. عامل رایج برای مقالات منتشر شده «بیواکتیویته» و تأثیر آن بر سلامت است. منشا، پرورش، استخراج، شناسایی، خالص‌سازی، کشت سلولی، آزمایش‌های بالینی و حیوانی که منجر به کاربردهای پزشکی یا مکمل غذایی می‌شود، در نظر گرفته خواهد شد. برای در نظر گرفتن این ژورنال، این تحقیق باید از شیمی/بیوشیمی به تحقیقات بیولوژیکی گذر کند، همچنین فرصت‌هایی برای کسانی که روی سیستم ایمنی کار می‌کنند نیز می‌توانند مشارکت کنند.
انواع مشارکت:
• مقالات پژوهشی اصلی (مقالات کامل و ارتباطات کوتاه)
• بررسی های دعوت شده
• قطعات نظر
• نظرات دیدگاه.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید