نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Bioscience Biotechnology And Biochemistry
انگلستان | کشور |
۲٫۰۴۳ | Impact Factor |
0916-8451 | ISSN |
1347-6947 | e-ISSN |
1988 تا 1989 و 1992 تا کنون | مدت فعالیت |
Oxford University Press | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Bioscience, Biotechnology and Biochemistry ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
منتشر شده توسط انتشارات دانشگاه آکسفورد از سال 2021. Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry مقالات باکیفیتی را منتشر میکند که تجزیه و تحلیلهای شیمیایی و بیولوژیکی پدیدههای حیاتی حیوانات، گیاهان و میکروارگانیسمها، ساختارها و عملکردهای شیمیایی محصولات آنها و موارد مرتبط را ارائه میدهد. این مجله نقش مهمی در برقراری ارتباط با مخاطبان جهانی دارد و تحقیقات پایه و کاربردی برجسته در همه زمینههای زیر مجموعه انجمن علوم زیستی، بیوتکنولوژی و کشاورزی ژاپن (JSBBA) است. ما موضوعاتی را منتشر می کنیم: شیمی آلی و زیست آلی جداسازی، ساختار و فعالیت های بیولوژیکی مواد طبیعی متابولیسم و بیوسنتز مواد فعال بیولوژیکی سنتز آلی آنزیم شناسی جداسازی و خالص سازی سینتیک آنزیم ساختار و عملکرد بیوسنتز و تولید و تغذیه حیوانات متابولیسم و تنظیم آن فناوری سلولی مهندسی ژنتیک فناوری ایمونولوژیکی شیمی فیزیکی و تحلیلی تجزیه و تحلیل اجزای زنده حسگرهای زیستی سنجش ایمنی زیست پلیمری علوم پروتئین ها اسیدهای نوکلئیک پلی ساکاریدها لیپیدها مزدوجات علوم غذایی علم شیمی، بیوشیمی و مواد غذایی پردازش مواد غذایی و عملکردهای فیزیولوژیکی ایمنی و ایمنی مواد غذایی و تجزیه و تحلیل آن تولید مواد غذایی و مهندسی میکروبیولوژی (از جمله ویروس شناسی) غربالگری، شناسایی و طبقه بندی فیزیولوژی و شکل علم ژنتیک و مهندسی ژنتیک غشاها و اندامک های سلولی متابولیسم و تنظیم آن تخمیر متابولیت ها تولید آنزیم ها و تک سلولی استفاده از زیست توده علوم گیاهی تغذیه و علم خاک متابولیسم و تنظیم آن فناوری سلولی مهندسی ژنتیک علوم زیست محیطی اصلاح نظارت بر محیط زیست تجزیه ترکیبات سمی آلاینده و فنآوری اصلاح زیستی خطمشی بررسی همتایان همه مقالات پژوهشی این مجله بر اساس غربالگری اولیه ویراستار و داوری ناشناس توسط حداقل دو داور ناشناس، تحت بررسی دقیق همتایان قرار گرفتهاند. STAR Taylor & Francis/Routledge متعهد به انتشار گسترده ترین مجلات ممکن در موسسات غیرانتفاعی در کشورهای در حال توسعه هستند. ابتکار STAR ما به محققان فردی در آفریقا، آسیای جنوبی و بسیاری از بخشهای آسیای جنوب شرقی این فرصت را میدهد که به مدت یک ماه به 1300 مجله تیلور و فرانسیس دسترسی آنلاین رایگان داشته باشند. برای اطلاعات بیشتر، لطفا به وب سایت STAR مراجعه کنید. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند.