تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Bioscience Biotechnology And Biochemistry



Bioscience Biotechnology And Biochemistry

انگلستان
کشور
۲٫۰۴۳
Impact Factor
0916-8451
ISSN
1347-6947
e-ISSN
1988 تا 1989 و 1992 تا کنون
مدت فعالیت
Oxford University Press
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن در پایگاه داده Current Contents مجلات ISI در دو دسته بندی ثبت شده است. این دسته بندی ها عبارتند از:
  • Agriculture, Biology & Environmental Sciences
  • Life Sciences
شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Bioscience, Biotechnology and Biochemistry ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

منتشر شده توسط انتشارات دانشگاه آکسفورد از سال 2021.   Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry مقالات باکیفیتی را منتشر می‌کند که تجزیه و تحلیل‌های شیمیایی و بیولوژیکی پدیده‌های حیاتی حیوانات، گیاهان و میکروارگانیسم‌ها، ساختارها و عملکردهای شیمیایی محصولات آنها و موارد مرتبط را ارائه می‌دهد. این مجله نقش مهمی در برقراری ارتباط با مخاطبان جهانی دارد و تحقیقات پایه و کاربردی برجسته در همه زمینه‌های زیر مجموعه انجمن علوم زیستی، بیوتکنولوژی و کشاورزی ژاپن (JSBBA) است. ما موضوعاتی را منتشر می کنیم:   شیمی آلی و زیست آلی جداسازی، ساختار و فعالیت های بیولوژیکی مواد طبیعی متابولیسم و ​​بیوسنتز مواد فعال بیولوژیکی سنتز آلی آنزیم شناسی جداسازی و خالص سازی سینتیک آنزیم ساختار و عملکرد بیوسنتز و تولید و تغذیه حیوانات متابولیسم و ​​تنظیم آن فناوری سلولی مهندسی ژنتیک فناوری ایمونولوژیکی شیمی فیزیکی و تحلیلی تجزیه و تحلیل اجزای زنده حسگرهای زیستی سنجش ایمنی زیست پلیمری علوم پروتئین ها اسیدهای نوکلئیک پلی ساکاریدها لیپیدها مزدوجات علوم غذایی علم شیمی، بیوشیمی و مواد غذایی پردازش مواد غذایی و عملکردهای فیزیولوژیکی ایمنی و ایمنی مواد غذایی و تجزیه و تحلیل آن تولید مواد غذایی و مهندسی میکروبیولوژی (از جمله ویروس شناسی) غربالگری، شناسایی و طبقه بندی فیزیولوژی و شکل علم ژنتیک و مهندسی ژنتیک غشاها و اندامک های سلولی متابولیسم و ​​تنظیم آن تخمیر متابولیت ها تولید آنزیم ها و تک سلولی استفاده از زیست توده علوم گیاهی تغذیه و علم خاک متابولیسم و ​​تنظیم آن فناوری سلولی مهندسی ژنتیک علوم زیست محیطی اصلاح نظارت بر محیط زیست تجزیه ترکیبات سمی آلاینده و فن‌آوری اصلاح زیستی خط‌مشی بررسی همتایان همه مقالات پژوهشی این مجله بر اساس غربالگری اولیه ویراستار و داوری ناشناس توسط حداقل دو داور ناشناس، تحت بررسی دقیق همتایان قرار گرفته‌اند. STAR Taylor & Francis/Routledge متعهد به انتشار گسترده ترین مجلات ممکن در موسسات غیرانتفاعی در کشورهای در حال توسعه هستند. ابتکار STAR ما به محققان فردی در آفریقا، آسیای جنوبی و بسیاری از بخش‌های آسیای جنوب شرقی این فرصت را می‌دهد که به مدت یک ماه به 1300 مجله تیلور و فرانسیس دسترسی آنلاین رایگان داشته باشند. برای اطلاعات بیشتر، لطفا به وب سایت STAR مراجعه کنید. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید