نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Bioscience Of Microbiota Food And Health
ژاپن | کشور |
۳٫۱۲۱ | Impact Factor |
2186-6953 | ISSN |
2186-3342 | e-ISSN |
2014 تا کنون | مدت فعالیت |
BMFH Press | ناشر |
bmfh.jp | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Bioscience of Microbiota, Food and Health ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Bioscience of Microbiota, Food and Health (BMFH) یک مجله علمی با داوری همتا با حوزه خاصی تمرکز دارد: میکروبیوتای روده انسان و حیوانات، باکتری های اسید لاکتیک (LAB) و ایمونولوژی مواد غذایی و عملکرد مواد غذایی. BMFH شامل مقالات کامل، یادداشتها، بررسیها و نامههایی به سردبیر در تمام زمینههایی است که با میکروبیوتای روده، LAB و ایمونولوژی غذایی و عملکرد مواد غذایی سروکار دارند. BMFH رویکردی چند رشته ای دارد و بر طیف گسترده ای از مسائل تمرکز می کند.