تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Bioscience Of Microbiota Food And Health


ژاپن
کشور
۳٫۱۲۱
Impact Factor
2186-6953
ISSN
2186-3342
e-ISSN
2014 تا کنون
مدت فعالیت
BMFH Press
ناشر
bmfh.jp
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Bioscience of Microbiota, Food and Health (BMFH) یک مجله علمی با داوری همتا با حوزه خاصی تمرکز دارد: میکروبیوتای روده انسان و حیوانات، باکتری های اسید لاکتیک (LAB) و ایمونولوژی مواد غذایی و عملکرد مواد غذایی. BMFH شامل مقالات کامل، یادداشت‌ها، بررسی‌ها و نامه‌هایی به سردبیر در تمام زمینه‌هایی است که با میکروبیوتای روده، LAB و ایمونولوژی غذایی و عملکرد مواد غذایی سروکار دارند. BMFH رویکردی چند رشته ای دارد و بر طیف گسترده ای از مسائل تمرکز می کند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید