تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Biotechnology Reports


هلند
کشور
2215-017X
e-ISSN
2014 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در هیچکدام از نمایه های استنادی اصلی (SCIE ، SSCI ، AHCI و یا ESCI) ثبت نشده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر ثبت گردیده است: این مجله در لیست سالانه مجلات JCR ذکر نشده است و در این لیست موجود نیست. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

گزارش‌های بیوتکنولوژی همه جنبه‌های بیوتکنولوژی را پوشش می‌دهد، به‌ویژه آن دسته از گزارش‌هایی که مفید و آموزنده هستند و برای سایر محققان در زمینه‌های مرتبط با ارزش خواهند بود. Biotechnology Reports عاشق علم پیشرو است، اما علم خوبی را نیز می پذیرد که می تواند برای جامعه بیوتکنولوژی مفید باشد. این مجله دارای یک بررسی با کیفیت بالا است که در آن موارد ارسالی بر اساس اعتبار علمی و کیفیت فنی در نظر گرفته می شوند.

انواع مقاله قابل قبول عبارتند از مقالات پژوهشی (ارتباطات کوتاه یا کامل)، روش‌ها، بررسی‌های کوچک و نظرات در زمینه‌های زیر:

بهداشت و درمان و بیوتکنولوژی دارویی
بیوتکنولوژی کشاورزی و مواد غذایی
بیوتکنولوژی زیست محیطی
زیست شناسی مولکولی، مهندسی سلول و بافت و زیست شناسی مصنوعی
بیوتکنولوژی صنعتی، سوخت های زیستی و انرژی زیستی
نانو بیوتکنولوژی
بیوانفورماتیک و زیست شناسی سیستم ها
فرآیندها و محصولات جدید در بیوتکنولوژی، مهندسی فرآیندهای زیستی.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید