نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Boletim Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos
برزیل | کشور |
0102-0323 | ISSN |
1983-9774 | e-ISSN |
2009 تا کنون | مدت فعالیت |
Universidade Federal do Parana | ناشر |
revistas.ufpr.br | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Boletim Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
بولتن CEPPA مقالات علمی- فنی منتشر نشده (چاپ نشده یا ارسال شده به مجله دیگری) را که حاصل تحقیقات و بررسی های کتابشناختی در زمینه علم، فناوری، مهندسی مواد غذایی و موارد مشابه است، منتشر می کند. اصل به زبان انگلیسی (اولویت) پذیرفته می شود که مطابق با مفاد هنجاری روزنامه باشد. مسئولیت نظرات بیان شده در مقالات تنها بر عهده نویسندگان است. بولتن این حق را برای خود محفوظ می دارد که نسخه های اصلی را برای حفظ همگنی نشریه با رعایت سبک نویسنده حفظ کند. بولتن CEPPA در پایگاههای اطلاعاتی Scopus، Food Science and Technology Abstract (FSTA)، CAB Abstract، Chemical Abstract (CA)، ادبیات آمریکای لاتین و کارائیب در علوم بهداشتی (LILACS) و ادبیات دورهای در علوم کشاورزی (PERI) نمایه شده است.