تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Brazilian Journal of Food Technology


برزیل
کشور
1516-7275
ISSN
1981-6723
e-ISSN
2015 تا کنون
مدت فعالیت
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
ناشر
bjft.ital.sp.gov.br
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Brazilian Journal of Food Technology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله فناوری غذایی برزیل (BJFT) یک نشریه الکترونیکی با دسترسی رایگان است که هدف آن انتشار مقالات منتشر نشده بر اساس نتایج تحقیقات اصلی و اطلاعات فنی است که به طور قابل توجهی به انتشار دانش جدید مرتبط با تولید و ارزیابی مواد غذایی کمک می کند. در زمینه های علم، فناوری، مهندسی مواد غذایی و تغذیه (غیر بالینی). نسخه‌های خطی با دامنه ملی یا بین‌المللی پذیرفته می‌شوند که مفاهیم جدید یا رویکردهای تجربی را ارائه می‌کنند که نه تنها مخزن داده‌های علمی هستند.

این مجله مقالات اصلی، مقالات مروری، یادداشت های علمی، گزارش های موردی و ارتباطات کوتاه را به زبان های پرتغالی و انگلیسی منتشر می کند. ارائه یک نسخه خطی مستلزم آن است که همان مقاله برای انتشار در هیچ وسیله افشاگری دیگری در دست تجزیه و تحلیل نباشد. مقالاتی که به طور خاص متدولوژی های تحلیلی را مد نظر دارند، تا زمانی که نوآورانه باشند یا پیشرفت قابل توجهی در روش های موجود ایجاد کنند، پذیرفته می شوند. پذیرش آثار با نتایج آزمایش محصولات صنعتی بدون اطلاعات لازم برای ساخت، به صلاحدید ویراستاران است، بسته به موضوع موضوع. مقالاتی که اساساً با هدف تبلیغات تجاری باشد پذیرفته نخواهد شد.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید