نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Brazilian Journal of Food Technology
برزیل | کشور |
1516-7275 | ISSN |
1981-6723 | e-ISSN |
2015 تا کنون | مدت فعالیت |
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL) | ناشر |
bjft.ital.sp.gov.br | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Brazilian Journal of Food Technology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله فناوری غذایی برزیل (BJFT) یک نشریه الکترونیکی با دسترسی رایگان است که هدف آن انتشار مقالات منتشر نشده بر اساس نتایج تحقیقات اصلی و اطلاعات فنی است که به طور قابل توجهی به انتشار دانش جدید مرتبط با تولید و ارزیابی مواد غذایی کمک می کند. در زمینه های علم، فناوری، مهندسی مواد غذایی و تغذیه (غیر بالینی). نسخههای خطی با دامنه ملی یا بینالمللی پذیرفته میشوند که مفاهیم جدید یا رویکردهای تجربی را ارائه میکنند که نه تنها مخزن دادههای علمی هستند.
این مجله مقالات اصلی، مقالات مروری، یادداشت های علمی، گزارش های موردی و ارتباطات کوتاه را به زبان های پرتغالی و انگلیسی منتشر می کند. ارائه یک نسخه خطی مستلزم آن است که همان مقاله برای انتشار در هیچ وسیله افشاگری دیگری در دست تجزیه و تحلیل نباشد. مقالاتی که به طور خاص متدولوژی های تحلیلی را مد نظر دارند، تا زمانی که نوآورانه باشند یا پیشرفت قابل توجهی در روش های موجود ایجاد کنند، پذیرفته می شوند. پذیرش آثار با نتایج آزمایش محصولات صنعتی بدون اطلاعات لازم برای ساخت، به صلاحدید ویراستاران است، بسته به موضوع موضوع. مقالاتی که اساساً با هدف تبلیغات تجاری باشد پذیرفته نخواهد شد.