| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Brazilian Journal Of Microbiology
| برزیل | کشور |
| ۲٫۴۷۶ | Impact Factor |
| ۳٫۳۹۱ | پنج ساله Impact Factor |
| 1517-8382 | ISSN |
| 1678-4405 | e-ISSN |
| 1992 و 1994 و 2000 تا کنون | مدت فعالیت |
| Springer Nature | ناشر |
| www.springer.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Brazilian Journal of Microbiology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله برزیلی میکروبیولوژی یک مجله بین المللی با بررسی همتا است که طیف گسترده ای از تحقیقات در مورد جنبه های اساسی و کاربردی میکروبیولوژی را پوشش می دهد. دست نوشته ها باید به یکی از بخش های زیر ارسال شوند:
پاتوژنز باکتریایی و قارچی
بیولوژی مولکولی باکتری، قارچ و ویروس
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی صنعتی
میکروبیولوژی بالینی
میکروبیولوژی محیطی
میکروبیولوژی مواد غذایی
فیزیولوژی قارچی و باکتریایی
میکروبیوم انسانی
میکروبیولوژی خاک و کشاورزی
میکروبیولوژی دامپزشکی
این مجله مقالات پژوهشی اصلی، ارتباطات کوتاه، بررسی ها و نامه هایی به سردبیر را برای چاپ در نظر می گیرد. برای اطلاعات بیشتر، دستورالعملهای ارسالی را بررسی کنید.