نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
British Food Journal
انگلستان | کشور |
۲٫۵۱۸ | Impact Factor |
0007-070X | ISSN |
1758-4108 | e-ISSN |
1899 تا کنون | مدت فعالیت |
Emerald Publishing | ناشر |
www.emeraldgrouppublishing.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام British Food Journal ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
پس از 120 سال، مجله غذایی بریتانیا (BFJ) به دلیل پوشش گسترده و بین رشته ای منحصر به فرد خود از آخرین تحقیقات دوسوکور بررسی شده مرتبط با مواد غذایی در سراسر جهان بسیار مورد احترام است. همه بخشهای این صنعت پویا را به هم پیوند میدهد، با روندهای نوظهور، موضوعات موضوعی و بحثبرانگیز و اطلاعرسانی و برانگیختن بحث.
BFJ از مقالات تحقیقاتی تجربی و کاربردی، مقالات دیدگاه، مطالعات موردی و ادبیات، و بررسی های کلی از همه رشته های مرتبط با:
-مصرف :
• انتخاب، ترجیحات و نگرانی های مصرف کننده
• نگرش ها، تجربیات، ادراکات و تصمیم گیری مصرف کننده
-کسب و کار، مدیریت و بازاریابی:
• بازاریابی و تبلیغات مواد غذایی • توزیع و خردهفروشی، از جمله قیمتگذاری، مدلهای بازار، برچسبگذاری و برندسازی • شیوهها و استراتژیهای تضمین کیفیت، از جمله قابلیت ردیابی • ارزش ویژه برند • عرضه مواد غذایی، از جمله زنجیره تامین و تدارکات • اقتصاد • نوآوری و فناوری
-بهداشت، رفاه و آموزش:
• ایمنی / کیفیت غذا، از جمله برنامه های پیش نیاز، HACCP، بهداشت و فرهنگ، قابلیت ردیابی، آموزش، و غیره. • آموزش بهداشت مرتبط با غذا: ارزیابی خطر، مدیریت، ارتباطات • دانش، نگرش ها و شیوه های کنترل کننده مواد غذایی • جنبه های مصرف کننده تغذیه، اپیدمیولوژی تغذیه و ترویج تغذیه سالم
-پایداری و محیط زیست:
• پایداری غذا و اقتصاد، از جمله امنیت غذا و آب • مسئولیت شرکتی • حفاظت از محیط زیست، از جمله قوانین و سیاست های محیطی و کشاورزی، • سیستم های غذایی و کشاورزی • تغییرات آب و هوایی