تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

British Journal Of Nutrition


انگلستان
کشور
۳٫۷۱۸
Impact Factor
0007-1145
ISSN
1475-2662
e-ISSN
1947 تا کنون
مدت فعالیت
Cambridge University Press
ناشر
www.cambridge.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن در پایگاه داده Current Contents مجلات ISI در دو دسته بندی ثبت شده است. این دسته بندی ها عبارتند از:
  • Agriculture, Biology & Environmental Sciences
  • Life Sciences
شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام British Journal of Nutrition ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

British Journal of Nutrition یک مجله بین المللی با داوری است که مقالات اصلی و مقالات مروری را در طیف کامل علوم تغذیه منتشر می کند. تمرکز تمام دست نوشته های ارسال شده به مجله باید افزایش دانش در علوم تغذیه مرتبط با تغذیه انسان یا حیوان باشد. BJN از دست نوشته هایی استقبال می کند که مطالعاتی را در زمینه اپیدمیولوژی تغذیه، نیازهای تغذیه ای، مطالعات متابولیک، ترکیب بدن، انرژی، اشتها و چاقی گزارش می کنند. دست نوشته هایی که به تعاملات تغذیه با غدد درون ریز، ژنتیک، ایمونولوژی، میکروبیولوژی، زیست شناسی مولکولی و سلولی، علوم اعصاب و فیزیولوژی می پردازند و نتایج مربوط به سلامت، رفتار و رفاه را گزارش می کنند نیز در محدوده BJN هستند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید