نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
British Journal Of Nutrition
انگلستان | کشور |
۳٫۷۱۸ | Impact Factor |
0007-1145 | ISSN |
1475-2662 | e-ISSN |
1947 تا کنون | مدت فعالیت |
Cambridge University Press | ناشر |
www.cambridge.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام British Journal of Nutrition ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
British Journal of Nutrition یک مجله بین المللی با داوری است که مقالات اصلی و مقالات مروری را در طیف کامل علوم تغذیه منتشر می کند. تمرکز تمام دست نوشته های ارسال شده به مجله باید افزایش دانش در علوم تغذیه مرتبط با تغذیه انسان یا حیوان باشد. BJN از دست نوشته هایی استقبال می کند که مطالعاتی را در زمینه اپیدمیولوژی تغذیه، نیازهای تغذیه ای، مطالعات متابولیک، ترکیب بدن، انرژی، اشتها و چاقی گزارش می کنند. دست نوشته هایی که به تعاملات تغذیه با غدد درون ریز، ژنتیک، ایمونولوژی، میکروبیولوژی، زیست شناسی مولکولی و سلولی، علوم اعصاب و فیزیولوژی می پردازند و نتایج مربوط به سلامت، رفتار و رفاه را گزارش می کنند نیز در محدوده BJN هستند.