تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Cereal Chemistry



Cereal Chemistry

آمریکا
کشور
۱٫۹۸۴
Impact Factor
0009-0352
ISSN
1943-3638
e-ISSN
1974 و 1978 تا 1979 و 1981 و 1983 تا 1984 و 1986 و 1989 و 1993 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Cereal Chemistry ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Cereal Chemistry مقالات با کیفیتی را منتشر می کند که گزارش تحقیقات جدید و پیشرفت های مفهومی قابل توجه در ژنتیک، بیوتکنولوژی، ترکیب، پردازش و استفاده از غلات غلات (جو، ذرت، ارزن، جو، برنج، چاودار، سورگوم، تریتیکاله و گندم)، حبوبات است. (لوبیا، عدس، نخود و غیره)، دانه های روغنی، و محصولات ویژه (آمارانت، کتان، کینوا و غیره). مقالاتی که علم غلات را در رابطه با سلامت، تغذیه، غذای حیوانات خانگی و حیوانات و ایمنی، به همراه روش‌شناسی، ابزار دقیق و تجزیه و تحلیل جدید مرتبط با این حوزه‌ها ارتقا می‌دهند، و همچنین یادداشت‌های تحقیقاتی و مقالات مروری موضعی، استقبال می‌شود.



مجله عموماً مقالاتی را نمی پذیرد که بر مواد تشکیل دهنده غیر دانه، فناوری تجاری یا اختصاصی تمرکز می کنند، یا تحقیقات قبلی را بدون گسترش دانش تأیید می کنند. مقالاتی که توسعه محصول را توصیف می کنند باید شامل بحث در مورد اصول نظری اساسی باشند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید