نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Cereal Chemistry
آمریکا | کشور |
۱٫۹۸۴ | Impact Factor |
0009-0352 | ISSN |
1943-3638 | e-ISSN |
1974 و 1978 تا 1979 و 1981 و 1983 تا 1984 و 1986 و 1989 و 1993 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Cereal Chemistry ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Cereal Chemistry مقالات با کیفیتی را منتشر می کند که گزارش تحقیقات جدید و پیشرفت های مفهومی قابل توجه در ژنتیک، بیوتکنولوژی، ترکیب، پردازش و استفاده از غلات غلات (جو، ذرت، ارزن، جو، برنج، چاودار، سورگوم، تریتیکاله و گندم)، حبوبات است. (لوبیا، عدس، نخود و غیره)، دانه های روغنی، و محصولات ویژه (آمارانت، کتان، کینوا و غیره). مقالاتی که علم غلات را در رابطه با سلامت، تغذیه، غذای حیوانات خانگی و حیوانات و ایمنی، به همراه روششناسی، ابزار دقیق و تجزیه و تحلیل جدید مرتبط با این حوزهها ارتقا میدهند، و همچنین یادداشتهای تحقیقاتی و مقالات مروری موضعی، استقبال میشود.
مجله عموماً مقالاتی را نمی پذیرد که بر مواد تشکیل دهنده غیر دانه، فناوری تجاری یا اختصاصی تمرکز می کنند، یا تحقیقات قبلی را بدون گسترش دانش تأیید می کنند. مقالاتی که توسعه محصول را توصیف می کنند باید شامل بحث در مورد اصول نظری اساسی باشند.