نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | می ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | می ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Cereal Foods World
آمریکا | کشور |
۰٫۵۳۸ | Impact Factor |
0146-6283 | ISSN |
1993 و 1996 تا 2018 | مدت فعالیت |
American Association of Cereal Chemists, Inc. | ناشر |
www.aaccnet.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Cereal Foods World ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
متخصصان صنایع غذایی به دنیای غذاهای غلات (CFW) متکی هستند تا جدیدترین اطلاعات صنعت و محصول را به آنها ارائه دهند. مشارکت کنندگان متخصصان صنعت دنیای واقعی با تجربه عملی هستند. CFW علوم غذایی، فناوری و توسعه محصول جدید مبتنی بر غلات را پوشش می دهد. این شامل مقالات با کیفیت بالا و مقالات تحقیقاتی علمی است که بر پیشرفتها در علوم غذایی مبتنی بر غلات و کاربرد این پیشرفتها در توسعه محصول و شیوههای تولید مواد غذایی تمرکز دارد.