| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Chemical And Biological Technologies In Agriculture
| سوئیس | کشور |
| ۲٫۷۹۲ | Impact Factor |
| 2196-5641 | ISSN |
| 2196-5641 | e-ISSN |
| 2014 تا کنون | مدت فعالیت |
| Springer Nature | ناشر |
| chembioagro.springeropen.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Chemical and Biological Technologies in Agriculture ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
فناوریهای شیمیایی و بیولوژیکی در کشاورزی یک انجمن بینالمللی، بینرشتهای و مورد بررسی برای پیشرفت و کاربرد فناوریهای مدرن شیمیایی، بیوشیمیایی و مولکولی در تمام زمینههای کشاورزی است. دامنه این مجله شامل فرآیندهای شیمیایی و بیوشیمیایی با هدف افزایش تولید پایدار کشاورزی و غذایی، ارزیابی کیفیت و منشاء محصولات اولیه خام و تبدیل آنها به مواد غذایی و شیمیایی و همچنین نظارت و اصلاح محیطی است. تأثیرات فناوری های شیمیایی و بیوشیمیایی، همچنین در مقیاس نانو و فوق مولکولی، بر روابط بین خاک، گیاهان، میکروارگانیسم ها و محیط آنها با کمک بیوانفورماتیک مدرن مورد توجه ویژه است. تمرکز ویژه دیگر استفاده از شیمی بیولوژیکی و بیولوژیکی مدرن برای توسعه فناوری های جدید برای تغذیه و تحریک زیستی گیاهان، پیشرفت تصفیه خانه های زیستی از زیست توده، محصولات غذایی ایمن و قابل ردیابی، ذخیره کربن در خاک و گیاهان و بازگرداندن خاک های آلوده به کشاورزی است.
این مجله اولین فرصت را برای گرد هم آوردن محققان از تعداد زیادی از رشته های علوم شیمیایی و بیولوژیکی کشاورزی، از صنعت و دانشگاه ارائه می دهد. هدف اصلی فنآوریهای شیمیایی و بیولوژیکی در کشاورزی، اجازه تبادل پیشرفتهترین دانش شیمیایی و بیوشیمیایی برای توسعه فناوریهایی است که به یکی از مهمترین چالشهای عصر ما - حفظ جمعیت رو به رشد جهان - رسیدگی میکنند.
Chemical and Biological Technologies in Agriculture مقالات تحقیقاتی اصلی، نامه های کوتاه و نقدهای دعوت شده را منتشر می کند. مقالاتی از دانشمندان صنعت، دانشگاه و همچنین موسسات تحقیقاتی خصوصی، سازمانهای غیردولتی و محیطزیست تشویق میشوند.