نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Chemosensory Perception
آمریکا | کشور |
۱٫۸۳۳ | Impact Factor |
۲٫۰۲۵ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
1936-5802 | ISSN |
1936-5810 | e-ISSN |
2008 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Chemosensory Perception ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Chemosensory Perception تحقیقات اصلی، گزارشهای دادههای اصلی (مانند طیفهای GC-O، یا نتایج اورفانزدایی ژن) و مقالات مروری را منتشر میکند که ارتباط بین علوم شیمیایی، حسی و عصبی را پوشش میدهد. این ویژگی کار میان رشته ای است که این حوزه ها را به هم مرتبط می کند. پوشش در درک شیمی حسی شامل کار حیوانی با پیامدهایی برای پدیدههای انسانی است و حوزههای زیر را بررسی میکند: شناسایی مواد شیمیایی تولیدکننده پاسخ حسی شناسایی پاسخ حسی مرتبط با مواد شیمیایی پاسخ حسی انسان به محرکهای شیمیایی پاسخ آزمایشگاهی انسان به محرکهای شیمیایی عصبی-تصویربرداری عملکرد شیمیایی حسی-عصبی-مکانیسمهای حسی-فرایند عصبی درک شیمیایی عملکرد سه قلو ادراک چندحسی تأثیر متنی بر ادراک شیمیایی واکنش رفتاری به محرک های شیمیایی عوامل فیزیولوژیکی مؤثر و کمک کننده در شیمی درمانی عطر و طعم و لذت حافظه و حس شیمیایی