| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Chinese Journal Of Rice Science
| چین | کشور |
| 1001-7216 | ISSN |
| 1001-7216 | e-ISSN |
| 2016 تا کنون | مدت فعالیت |
| China National Rice Research Institute | ناشر |
| ricesci.cn | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Chinese Journal of Rice Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله چینی علوم برنج (CJRS) (ISSN 1001-7216)، یک مجله دو ماهانه منتشر شده توسط موسسه ملی تحقیقات برنج چین، عمدتاً مقالات تحقیقاتی اصلی را در زمینههای تحقیقات بنیادی و کاربردی علمی بنیادی در مورد برنج، از جمله ژنتیک و اصلاح، منتشر میکند. منابع ژرم پلاسم، زراعت، مهندسی زیستی، حفاظت از گیاهان، تغذیه خاک و گیاه، فیزیولوژی گیاه، شیمی و فرآوری غلات، اقتصاد کشاورزی و توسعه شالیزار، و مهندسی کشاورزی و غیره. این مجله همچنین نظرات و تکنیک های تجربی را منتشر می کند. مقالات به زبان چینی با چکیده انگلیسی هستند.