| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Coffee Science
| برزیل | کشور |
| 1809-6875 | ISSN |
| 1984-3909 | e-ISSN |
| 2009 تا کنون | مدت فعالیت |
| Universidade Federal de Lavras | ناشر |
| www.coffeescience.ufla.br | سایت مجله |
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Coffee Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Coffee Science یک مجله با دسترسی آزاد است که به انتشار تحقیقات و بررسی های با کیفیت بالا در تمام زمینه های علمی قهوه اختصاص دارد. مقالات منتشر شده توسط این مجله کمک مهمی به توسعه علم قهوه در زمینه های کشاورزی، بیولوژیکی، علوم غذایی، مدیریت پسماند، بهداشت و علوم اجتماعی است.
Coffee Science توسط "Universidade Federal de Lavras - UFLA"، MG، برزیل، و "Consórcio Pesquisa Café" منتشر می شود و در حالت انتشار مداوم (CP) عمل می کند، جایی که مقالات به محض تکمیل فرآیند تولید به صورت آنلاین منتشر می شوند. .