تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Critical Reviews In Food Science And Nutrition



Critical Reviews In Food Science And Nutrition

انگلستان
کشور
۱۱٫۱۷۶
Impact Factor
۱۱٫۱۹۳
پنج ساله Impact Factor
1040-8398
ISSN
1549-7852
e-ISSN
1980 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

بررسی‌های انتقادی در علوم غذایی و تغذیه منبع معتبری از دیدگاه‌های انتقادی در مورد فناوری فعلی، علوم غذایی و تغذیه انسان است. هدف این مجله پرداختن کامل به مسائل مربوط به نگرانی ملی، به ویژه برای دانشمندان علوم غذایی، متخصصان تغذیه و متخصصان سلامت است. بررسی‌های انتقادی در علوم غذایی و تغذیه این موضوعات را پوشش می‌دهد زیرا به تغذیه، غذاهای کاربردی، ایمنی غذا، و علم و فناوری مواد غذایی مربوط می‌شوند. حوزه‌های تحقیقاتی ممکن است شامل موارد زیر باشد: رژیم غذایی و بیماری آنتی‌اکسیدان‌ها حساسیت‌زایی و رنگ‌های غذایی نگرانی‌های میکروبیولوژیکی شیمی طعم نقش مواد مغذی و فراهمی زیستی آنها آفت‌کش‌ها مواد شیمیایی سمی و مقررات ارزیابی خطر و ایمنی مواد غذایی محصولات/مواد تشکیل دهنده و فن‌آوری‌های غذایی جدید بررسی‌های انتقادی در علوم غذایی و تغذیه منتشر می‌شود. مقالات این مجله خط مشی بررسی همتایان را یک سو کور اجرا می کند. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید