نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Critical Reviews In Food Science And Nutrition
انگلستان | کشور |
۱۱٫۱۷۶ | Impact Factor |
۱۱٫۱۹۳ | پنج ساله Impact Factor |
1040-8398 | ISSN |
1549-7852 | e-ISSN |
1980 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
بررسیهای انتقادی در علوم غذایی و تغذیه منبع معتبری از دیدگاههای انتقادی در مورد فناوری فعلی، علوم غذایی و تغذیه انسان است. هدف این مجله پرداختن کامل به مسائل مربوط به نگرانی ملی، به ویژه برای دانشمندان علوم غذایی، متخصصان تغذیه و متخصصان سلامت است. بررسیهای انتقادی در علوم غذایی و تغذیه این موضوعات را پوشش میدهد زیرا به تغذیه، غذاهای کاربردی، ایمنی غذا، و علم و فناوری مواد غذایی مربوط میشوند. حوزههای تحقیقاتی ممکن است شامل موارد زیر باشد: رژیم غذایی و بیماری آنتیاکسیدانها حساسیتزایی و رنگهای غذایی نگرانیهای میکروبیولوژیکی شیمی طعم نقش مواد مغذی و فراهمی زیستی آنها آفتکشها مواد شیمیایی سمی و مقررات ارزیابی خطر و ایمنی مواد غذایی محصولات/مواد تشکیل دهنده و فنآوریهای غذایی جدید بررسیهای انتقادی در علوم غذایی و تغذیه منتشر میشود. مقالات این مجله خط مشی بررسی همتایان را یک سو کور اجرا می کند. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.