| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Culture & History Digital Journal
| اسپانیا | کشور |
| ۰٫۴۶۳ | Impact Factor |
| 2253-797X | ISSN |
| 2253-797X | e-ISSN |
| 2016 تا کنون | مدت فعالیت |
| CSIC Consejo Superior de Investigaciones Cientificas | ناشر |
| cultureandhistory.revistas.csic.es | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Culture and History Digital Journal ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله دیجیتال فرهنگ و تاریخ دارای مقالات علمی اصیل و مقالات مروری است که هدف آنها کمک به بحث روش شناختی بین مورخان و سایر محققان متخصص در زمینه های علوم انسانی و اجتماعی در سطح بین المللی است.
این مجله با استفاده از رویکردی بین رشتهای و عرضی، به نوسازی مطالعات گذشته، ارتباط آنها و گفتوگو با زمان حال، شکستن اشکال سنتی تفکر مبتنی بر زمانشناسی، تحلیل دیاکرونیک و حقایق کلاسیک و اشکال تفکر مبتنی بر انحصار میپردازد. در مورد تحلیل متنی و اسنادی با انجام این کار، این مجله قصد دارد نه تنها موضوعات جدید تاریخ، بلکه اشکال جدیدی از پرداختن به دانش آن را نیز ترویج کند.