نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Current Cardiology Reports
آمریکا | کشور |
۲٫۹۳۱ | Impact Factor |
۲٫۹۶۶ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
1523-3782 | ISSN |
1534-3170 | e-ISSN |
1999 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
هدف این مجله ارائه دیدگاه های به موقع متخصصان در مورد پیشرفت های فعلی در پزشکی قلب و عروق است. ما همچنین به دنبال ارائه مروری هستیم که مهمترین مقالات اخیراً منتشر شده انتخاب شده از انبوه ادبیات موجود در زمینه قلب و عروق را برجسته می کند. ما این هدف را با انتصاب مقامات کلیدی در زمینه های موضوعی اصلی در سراسر رشته محقق می کنیم. ویراستاران بخش موضوعاتی را انتخاب می کنند تا توسط کارشناسان برجسته ای که بر پیشرفت های اخیر تأکید دارند و مقالات مهم منتشر شده در سال گذشته را برجسته می کنند، بررسی شوند. هیئت تحریریه ای متشکل از اعضای مختلف بین المللی موضوعات مورد علاقه خاص را برای کشور/منطقه خود پیشنهاد می کند و اطمینان می دهد که موضوعات جاری و شامل تحقیقات در حال ظهور هستند. همچنین نظراتی از چهره های شناخته شده این حوزه ارائه می دهیم.