تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Current Opinion In Food Science



Current Opinion In Food Science

هلند
کشور
۶٫۰۳۱
Impact Factor
۶٫۵۳
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
2214-7993
ISSN
2214-8000
e-ISSN
2015 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Current Opinion in Food Science یک مجله مروری است که هدف آن ارائه یک بستر منحصر به فرد و آموزشی به متخصصان برای به روز بودن با حجم گسترده اطلاعات منتشر شده در زمینه علوم غذایی است. هر سال 6 شماره منتشر می کند که 12 بخش زیر را پوشش می دهد، که هر کدام یک بار در سال بررسی می شوند: فیزیک مواد غذایی و علم مواد. مهندسی و فرآوری مواد غذایی؛ سم شناسی مواد غذایی; شیمی و بیوشیمی مواد غذایی; پردازش زیستی مواد غذایی؛ میکروبیولوژی مواد غذایی; ایمنی مواد غذایی؛ قارچ شناسی مواد غذایی; علوم حسی و رفتار مصرف کننده; غذاها و تغذیه کاربردی؛ فن آوری های مواد غذایی؛ نوآوری در علوم غذایی
دیدگاه فعلی در علوم غذایی مبتنی بر شهرت الزویر برای برتری در انتشارات علمی و تعهد طولانی مدت به برقراری ارتباط تحقیقات زیست پزشکی قابل تکرار با هدف بهبود سلامت انسان است. این مجله همراه با ژورنال جدید Gold Open Access Current Research in Food Science است و بخشی از مجموعه مجلات Current Opinion and Research (CO+RE) است. همه مجلات CO+RE از میراث نظر فعلی برتری ویراستاری، تأثیر بالا و دسترسی جهانی استفاده می کنند تا اطمینان حاصل کنند که منبعی پرخواننده هستند که برای گردش کار دانشمندان ضروری است.
تخصص - سردبیران و هیئت تحریریه عمق و وسعت تخصص و تجربه را به مجله می آورند.
قابلیت کشف - مقالات در یک پلتفرم پیشرو در صنعت که مخاطبان جهانی گسترده ای را جذب می کند، دید بالا و حداکثر قرار گرفتن در معرض دید دارند.
اخلاق در انتشار - لطفاً اطمینان حاصل کنید که هرگونه تضاد منافع را در مقاله خود اعلام کرده اید و از خط مشی های ما در مورد اخلاق برای انتشار مجله پیروی می کنید.
مزایا برای نویسندگان - ما همچنین مزایای بسیاری برای نویسنده ارائه می دهیم، مانند فایل های PDF رایگان، خط مشی حق چاپ آزاد، تخفیف های ویژه در انتشارات Elsevier و موارد دیگر. لطفاً برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نویسنده ما اینجا را کلیک کنید.
لطفاً برای اطلاعات در مورد ارسال مقاله به راهنمای ما برای نویسندگان مراجعه کنید. اگر به اطلاعات یا کمک بیشتری نیاز دارید، لطفاً به مرکز پشتیبانی ما مراجعه کنید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید