نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | تیر ۱۴۰۲ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Current Opinion In Food Science
هلند | کشور |
۶٫۰۳۱ | Impact Factor |
۶٫۵۳ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
2214-7993 | ISSN |
2214-8000 | e-ISSN |
2015 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Current Opinion in Food Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Current Opinion in Food Science یک مجله مروری است که هدف آن ارائه یک بستر منحصر به فرد و آموزشی به متخصصان برای به روز بودن با حجم گسترده اطلاعات منتشر شده در زمینه علوم غذایی است. هر سال 6 شماره منتشر می کند که 12 بخش زیر را پوشش می دهد، که هر کدام یک بار در سال بررسی می شوند: فیزیک مواد غذایی و علم مواد. مهندسی و فرآوری مواد غذایی؛ سم شناسی مواد غذایی; شیمی و بیوشیمی مواد غذایی; پردازش زیستی مواد غذایی؛ میکروبیولوژی مواد غذایی; ایمنی مواد غذایی؛ قارچ شناسی مواد غذایی; علوم حسی و رفتار مصرف کننده; غذاها و تغذیه کاربردی؛ فن آوری های مواد غذایی؛ نوآوری در علوم غذایی
دیدگاه فعلی در علوم غذایی مبتنی بر شهرت الزویر برای برتری در انتشارات علمی و تعهد طولانی مدت به برقراری ارتباط تحقیقات زیست پزشکی قابل تکرار با هدف بهبود سلامت انسان است. این مجله همراه با ژورنال جدید Gold Open Access Current Research in Food Science است و بخشی از مجموعه مجلات Current Opinion and Research (CO+RE) است. همه مجلات CO+RE از میراث نظر فعلی برتری ویراستاری، تأثیر بالا و دسترسی جهانی استفاده می کنند تا اطمینان حاصل کنند که منبعی پرخواننده هستند که برای گردش کار دانشمندان ضروری است.
تخصص - سردبیران و هیئت تحریریه عمق و وسعت تخصص و تجربه را به مجله می آورند.
قابلیت کشف - مقالات در یک پلتفرم پیشرو در صنعت که مخاطبان جهانی گسترده ای را جذب می کند، دید بالا و حداکثر قرار گرفتن در معرض دید دارند.
اخلاق در انتشار - لطفاً اطمینان حاصل کنید که هرگونه تضاد منافع را در مقاله خود اعلام کرده اید و از خط مشی های ما در مورد اخلاق برای انتشار مجله پیروی می کنید.
مزایا برای نویسندگان - ما همچنین مزایای بسیاری برای نویسنده ارائه می دهیم، مانند فایل های PDF رایگان، خط مشی حق چاپ آزاد، تخفیف های ویژه در انتشارات Elsevier و موارد دیگر. لطفاً برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات نویسنده ما اینجا را کلیک کنید.
لطفاً برای اطلاعات در مورد ارسال مقاله به راهنمای ما برای نویسندگان مراجعه کنید. اگر به اطلاعات یا کمک بیشتری نیاز دارید، لطفاً به مرکز پشتیبانی ما مراجعه کنید.