تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Current Protocols in Cell Biology


آمریکا
کشور
1934-2500
ISSN
1934-2616
e-ISSN
2001 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
currentprotocols.onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Current Protocols in Cell Biology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

پروتکل‌های کنونی در زیست‌شناسی سلولی منبع جامعی برای پروتکل‌های حوزه چند رشته‌ای زیست‌شناسی سلولی است که طیف گسترده‌ای از پروتکل‌های اساسی و پیشرفته را برای تجزیه و تحلیل ساختارها و عملکردهای سلولی ارائه می‌دهد. این پروتکل‌ها به محققین اجازه می‌دهد تا سلول را در سطح مولکولی، به عنوان یک سلول منفرد، و همچنین به عنوان یک بافت در آزمایش‌هایی که طیف وسیعی از مناطق را بررسی می‌کنند، تجزیه و تحلیل کنند، از جمله:

کشت سلولی
آماده سازی و جداسازی سلول ها
شکنش درون سلولی و جداسازی اندامک ها
میکروسکوپ
مخاطبان پروتکل‌های فعلی در زیست‌شناسی سلولی، هر کسی است که در حال انجام تحقیقات در زمینه زیست‌شناسی سلولی و رشته‌های بیولوژیکی است که بر عملکرد بیولوژیکی سلولی تأثیر می‌گذارند. جزئیات کافی برای امکان تکرار پروتکل ها در هر آزمایشگاه، صرف نظر از پیشینه انضباطی یا سطح پیچیدگی، ارائه شده است.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید