نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Cyta-journal Of Food
انگلستان | کشور |
۲٫۲۵۵ | Impact Factor |
۲٫۳۸۱ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
1947-6337 | ISSN |
1947-6345 | e-ISSN |
2009 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام CYTA - Journal of Food ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
CyTA – Journal of Food یک مجله علمی و فناوری غذایی با دسترسی کاملاً باز است که تجزیه و تحلیل شیمیایی مواد غذایی، از جمله تحقیقات مواد افزودنی و سموم غذایی را منتشر میکند. CyTA – Journal of Food مجله رسمی Sociedad Mexicana de Nutrición y Tecnología de Alimentos (SOMENTA) است. CyTA – Journal of Food تحقیقات با کیفیت را در مورد موضوعات ضروری برای دانشمندان و فنآوران مواد غذایی منتشر میکند. تحقیقات منتشر شده شامل جنبه های حسی، تغذیه ای و فیزیولوژیکی غذا، تجزیه و تحلیل شیمیایی مواد افزودنی و سموم غذایی و میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی مواد غذایی است. موضوعات تحت پوشش این مجله عبارتند از: مواد افزودنی و سموم در غذا تغییرات در طول پردازش و نگهداری غذاها تجزیه و تحلیل شیمیایی مواد غذایی اثر استفاده از مواد شیمیایی کشاورزی در غذاها مهندسی و فناوری مواد غذایی میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی مواد غذایی جنبه های تغذیه ای و فیزیولوژیکی مواد غذایی کنترل کیفیت در مواد غذایی تجزیه و تحلیل حسی بسته بندی مواد غذایی مقالاتی در مورد موضوعات دیگری که در مورد تغذیه و فناوری مواد غذایی بحث می کنند نیز در نظر گرفته می شوند. CyTA – Journal of Food مقالات تحقیقاتی اصلی را منتشر میکند. نسخه های خطی را می توان به زبان انگلیسی یا اسپانیایی منتشر کرد. این مجله خط مشی بررسی همتایان را یک سو کور اجرا می کند. همه مقالهها بهصورت رایگان و دائمی بهصورت آنلاین از طریق انتشارات دسترسی آزاد طلایی در دسترس هستند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله، دستورالعملهای نویسندگان را بخوانید. CyTA - Journal of Food es una revista de acceso plenamente abierto sobre ciencia y tecnología alimenticias. عمومی تجزیه و تحلیل químicos de alimentos، شامل مواد غذایی مفید و سموم. CyTA – Journal of Food publica artículos de investigación de alta calidad sobre temas fundamentales para quienes se dedican a la ciencia y la tecnología de la alimentación. Los Artículos de Investigación que se han publicado hasta la fecha tratan temas como el análisis de aditivos alimenticios y toxinas; los aspectos sensoriales، nutricionales y fisiológicos de la comida y la microbiología y biotecnología alimenticias. CyTA – Journal of Food es la revista oficial de la Sociedad Mexicana de Nutrición y Tecnología de Alimentos (SOMENTA). La Revista Trata Trata Los Siguientes Temas، Entre Otros: Aditivos Y Toxinas EN Los Alimentos Cambios Durante El Procesamiento y Almacenamiento de Alimentos efecto del Ungroquímicos efecto del los alimentos Control de calidad en los alimentos Análisis sensorial Envasado de alimentos También se نظر در مقالهای که میتوانید از موضوعات تغذیهای برای تغذیه و فناوری اطلاعات استفاده کنید. CyTA – مجله Food publica artículos de investigación inéditos. Los manuscritos se pueden publicar en inglés o español. La revista se rige por revisión por parte de expertos anónimos (بررسی همتای یک سوکور). Todos los artículos serán permanentemente accesibles de forma gratuita mediante publicación en acceso abierto (از طریق dorada). Encontrará más información sobre como presentar su artículo en el apartado instructions para autores (english).