تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Cyta-journal Of Food



Cyta-journal Of Food

انگلستان
کشور
۲٫۲۵۵
Impact Factor
۲٫۳۸۱
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
1947-6337
ISSN
1947-6345
e-ISSN
2009 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

CyTA – Journal of Food یک مجله علمی و فناوری غذایی با دسترسی کاملاً باز است که تجزیه و تحلیل شیمیایی مواد غذایی، از جمله تحقیقات مواد افزودنی و سموم غذایی را منتشر می‌کند. CyTA – Journal of Food مجله رسمی Sociedad Mexicana de Nutrición y Tecnología de Alimentos (SOMENTA) است. CyTA – Journal of Food تحقیقات با کیفیت را در مورد موضوعات ضروری برای دانشمندان و فن‌آوران مواد غذایی منتشر می‌کند. تحقیقات منتشر شده شامل جنبه های حسی، تغذیه ای و فیزیولوژیکی غذا، تجزیه و تحلیل شیمیایی مواد افزودنی و سموم غذایی و میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی مواد غذایی است. موضوعات تحت پوشش این مجله عبارتند از:  مواد افزودنی و سموم در غذا تغییرات در طول پردازش و نگهداری غذاها تجزیه و تحلیل شیمیایی مواد غذایی اثر استفاده از مواد شیمیایی کشاورزی در غذاها مهندسی و فناوری مواد غذایی میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی مواد غذایی جنبه های تغذیه ای و فیزیولوژیکی مواد غذایی کنترل کیفیت در مواد غذایی تجزیه و تحلیل حسی بسته بندی مواد غذایی  مقالاتی در مورد موضوعات دیگری که در مورد تغذیه و فناوری مواد غذایی بحث می کنند نیز در نظر گرفته می شوند. CyTA – Journal of Food مقالات تحقیقاتی اصلی را منتشر می‌کند. نسخه های خطی را می توان به زبان انگلیسی یا اسپانیایی منتشر کرد. این مجله خط مشی بررسی همتایان را یک سو کور اجرا می کند. همه مقاله‌ها به‌صورت رایگان و دائمی به‌صورت آنلاین از طریق انتشارات دسترسی آزاد طلایی در دسترس هستند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله، دستورالعمل‌های نویسندگان را بخوانید. CyTA - Journal of Food  es una revista de acceso plenamente abierto sobre ciencia y tecnología alimenticias. عمومی تجزیه و تحلیل químicos de alimentos، شامل مواد غذایی مفید و سموم. CyTA – Journal of Food publica artículos de investigación de alta calidad sobre temas fundamentales para quienes se dedican a la ciencia y la tecnología de la alimentación. Los Artículos de Investigación que se han publicado hasta la fecha tratan temas como el análisis de aditivos alimenticios y toxinas; los aspectos sensoriales، nutricionales y fisiológicos de la comida y la microbiología y biotecnología alimenticias. CyTA – Journal of Food es la revista oficial de la Sociedad Mexicana de Nutrición y Tecnología de Alimentos (SOMENTA). La Revista Trata Trata Los Siguientes Temas، Entre Otros: Aditivos Y Toxinas EN Los Alimentos Cambios Durante El Procesamiento y Almacenamiento de Alimentos efecto del Ungroquímicos efecto del los alimentos Control de calidad en los alimentos Análisis sensorial Envasado de alimentos  También se نظر در مقاله‌ای که می‌توانید از موضوعات تغذیه‌ای برای تغذیه و فناوری اطلاعات استفاده کنید. CyTA – مجله Food publica artículos de investigación inéditos. Los manuscritos se pueden publicar en inglés o español. La revista se rige por revisión por parte de expertos anónimos (بررسی همتای یک سوکور). Todos los artículos serán permanentemente accesibles de forma gratuita mediante  publicación en acceso abierto (از طریق dorada). Encontrará más información sobre como presentar su artículo en el apartado instructions para autores (english).


فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۴

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید