تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Digital Signal Processing



Digital Signal Processing

آمریکا
کشور
۳٫۳۸۱
Impact Factor
۳٫۰۰۴
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
1051-2004
ISSN
1095-4333
e-ISSN
1991 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Engineering, Computing & Technology نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Digital Signal Processing: A Review Journal یکی از قدیمی ترین و معتبرترین مجلات در زمینه پردازش سیگنال است، اما هدف آن نوآورانه ترین مجلات است. این مجله از مقالات تحقیقاتی با کیفیت بالا در مرزهای تحقیقات در همه جنبه های پردازش سیگنال دعوت می کند. هدف ما فراهم کردن بستری برای انتشار تحقیقات پیشرو در پردازش سیگنال با جذابیت علمی و صنعتی است.
این مجله تاکید ویژه‌ای بر روش‌شناسی پردازش سیگنال آماری مانند پردازش سیگنال بیزی دارد و مقالاتی را در مورد کاربردهای نوظهور پردازش سیگنال مانند:
• اطلاعات بزرگ
• فراگیری ماشین
• اینترنت اشیا
• امنیت اطلاعات
• زیست شناسی سیستم ها و زیست شناسی محاسباتی
• تجزیه و تحلیل سری زمانی مالی
• وسایل نقلیه خودران
• محاسبات کوانتومی
• مهندسی نورومورفیک
• تعامل انسان و کامپیوتر و رابط های کاربری هوشمند
• پردازش سیگنال محیطی
• پردازش سیگنال ژئوفیزیکی از جمله پردازش سیگنال لرزه ای
• شیمی انفورماتیک و بیوانفورماتیک
• هنرهای صوتی، تصویری و نمایشی
• مدیریت و پیشگیری از بلایا
• انرژی تجدید پذیر
ما همچنین از ارسال‌ها در زمینه‌های اساسی مانند نظریه اطلاعات و موضوعات ریاضی با کاربردهای بالقوه در پردازش سیگنال مانند آنالیز تابعی، حساب تصادفی، نظریه بازی و نظریه گروه استقبال می‌کنیم. مقالات در زمینه های کاربردی کلاسیک پردازش سیگنال مانند ارتباطات از راه دور، گفتار، تصویر و پردازش ویدئو تنها در صورتی مورد استقبال قرار می گیرند که حاوی تحقیقات جدید در روش شناسی باشند. مقالات صرفا کاربردی در این زمینه ها باید به مجلات اختصاصی مربوطه ارسال شود.
پردازش سیگنال دیجیتال: یک مجله مروری همچنین با هدف انتشار مقالات مروری با کیفیت علاوه بر موضوعات متمرکز گاه به گاه با تأکید ویژه بر موضوعات در حال ظهور است. از مقالات بحثی که در آن چندین محقق برجسته در مورد آینده یک حوزه تحقیقاتی خاص بحث می کنند نیز استقبال می شود.
برای جزئیات سرعت مجله و سایر معیارها، لطفاً از صفحات Insights Journal ما دیدن کنید.
ابتکار نشان تکرارپذیری و انتشار نرم افزار
ابتکار نشان تکرارپذیری (RBI) یک همکاری با Code Ocean (CO)، یک پلت فرم تکرارپذیری محاسباتی مبتنی بر ابر است که با فعال کردن اشتراک‌گذاری کد و داده به عنوان منبعی برای استفاده غیرتجاری، به جامعه کمک می‌کند. CO کد ارسال شده (و داده ها) را تأیید می کند و تکرارپذیری آن را تأیید می کند. ارسال کد توسط تیم Code Ocean برای تکرارپذیری محاسباتی با اطمینان از اجرا، ارائه نتایج و مستقل بودن آن تأیید می شود. برای اطلاعات بیشتر لطفاً از این مقاله راهنما دیدن کنید. توجه داشته باشید که مقاله پذیرفته شده مستقل از نتیجه درخواست CO منتشر خواهد شد. با این حال، اگر مقاله نشان تکرارپذیری را دریافت کند، با داشتن یک نشان R پیوست شده، و با استناد به وب‌سایت CO با یک DOI، در معرض دید بیشتری قرار می‌گیرد.
ما از نویسندگان Digital Signal Processing دعوت می کنیم تا نرم افزار منبع باز خود را به یک نشریه مجله اضافی در Software Impacts تبدیل کنند، یک مجله چند رشته ای با دسترسی آزاد. Software Impacts یک مرجع علمی به نرم افزاری است که برای رسیدگی به یک چالش تحقیقاتی استفاده شده است. این مجله نرم‌افزارهای علمی تأثیرگذار و قابل استفاده مجدد را از طریق انتشارات نرم‌افزار اصلی منتشر می‌کند که کاربرد نرم‌افزار را در تحقیقات و خروجی‌های منتشر شده توصیف می‌کند.
برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید: [email protected]

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید