نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Eating And Weight Disorders-studies On Anorexia Bulimia And Obesity
سوئیس | کشور |
۴٫۶۵۲ | Impact Factor |
1124-4909 | ISSN |
1590-1262 | e-ISSN |
1998 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Eating and Weight Disorders ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
اختلالات خوردن و وزن. Studies on Anorexia, Bulimia, and Obesity (EWD) یک فصلنامه بین المللی فقط الکترونیکی برای تحقیق و درمان اختلالات خوردن و چاقی است. ماه های انتشار مارس، ژوئن، سپتامبر و دسامبر است.
EWD مقالات بررسی شده را منتشر می کند و در نظر دارد تا یک انجمن بین رشته ای اختصاص داده شده به بخش های اختلالات خوردن و چاقی و روابط متقابل مهم بین آنها را ارائه دهد. موضوعات تحت پوشش نیز شامل تغذیه بیش از حد و کم، جراحی چاقی است.
این مجله سرمقالهها، مقالات مروری، تحقیقات بالینی، روانسنجی، مطالعات فارماکولوژیک، علوم پایه و تحقیقات حیوانی، نوآوریهای فنی، گزارشهای مختصر و موردی، مفاهیم و فرضیههای جدید، یادداشتهای تاریخی، مسائل پزشکی و حقوقی، دستورالعملها، چکیدههای نشست، نامههایی به سردبیر، مکاتبات، نظرات دعوت شده و نقد کتاب.
این مجله برای روانپزشکان، روانشناسان، متخصصان داخلی از جمله غدد و دیابت، دانشمندان علوم تغذیه، جراحان چاقی، پرستاران، متخصصان تغذیه و سایر افرادی که با اختلالات خوردن و چاقی سروکار دارند، سود می برد.