نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Ecology Of Food And Nutrition
انگلستان | کشور |
۱٫۶۹۲ | Impact Factor |
۲٫۲۳۱ | پنج ساله Impact Factor |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی) |
اشتراک نقره ای تهیه کنید | امکان پذیرش مقاله |
0367-0244 | ISSN |
1543-5237 | e-ISSN |
1971 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
ضریب تأثیر: 1.138 رتبه 71/86 در رده تغذیه و رژیم غذایی (گزارشهای استنادی مجله 2018، (ج) تامسون رویترز 2019) Ecology of Food and Nutrition یک مجله بینالمللی غذا و تغذیه به معنای وسیع است. این ژورنال مقالات بررسی شده در مورد همه جنبه های غذا و تغذیه - اکولوژیکی، بیولوژیکی و فرهنگی را منتشر می کند. اکولوژی غذا و تغذیه در تلاش است تا به انجمنی برای انتشار اطلاعات علمی در مورد ابعاد کل نگر و بین فرهنگی مطالعه غذا و تغذیه تبدیل شود. این غذاها و سیستم های غذایی را نه تنها از نظر استفاده از آنها برای برآوردن نیازهای تغذیه ای و سلامت انسان، بلکه برای ترویج و مبارزه با هویت اجتماعی و فرهنگی، مورد تاکید قرار می دهد. بنابراین دامنه محتوا گسترده است - مقالات ممکن است بر رابطه بین غذا و تغذیه، تابوها و ترجیحات غذایی، اکولوژی و اقتصاد سیاسی غذا، تکامل تغذیه انسان، تغییرات در عادات غذایی، فناوری غذایی و بازاریابی، غذا و هویت تمرکز کنند. و پایداری مواد غذایی علاوه بر این، مقالاتی با تمرکز بر کاربرد تئوری ها و روش ها برای رسیدگی به مشکلات غذایی و تغذیه معاصر تشویق می شوند. سوالات مربوط به رابطه بین غذا/تغذیه و فرهنگ به اندازه تجزیه و تحلیل تعاملات بین تغذیه و محیط زیست، عفونت و سلامت انسان برای مجله مرتبط است. خطمشی بررسی همتایان: همه مقالههای تحقیقاتی در «اکولوژی غذا و تغذیه» بر اساس غربالگری و بازبینی اولیه ویراستار توسط سه داور ناشناس، تحت بازبینی دقیق همتایان قرار گرفتهاند. دفتر انتشار: Taylor & Francis, Inc., 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.