تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Ecology Of Food And Nutrition



Ecology Of Food And Nutrition

انگلستان
کشور
۱٫۶۹۲
Impact Factor
۲٫۲۳۱
پنج ساله Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
0367-0244
ISSN
1543-5237
e-ISSN
1971 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

ضریب تأثیر: 1.138 رتبه 71/86 در رده تغذیه و رژیم غذایی (گزارش‌های استنادی مجله 2018، (ج) تامسون رویترز 2019) Ecology of Food and Nutrition یک مجله بین‌المللی غذا و تغذیه به معنای وسیع است. این ژورنال مقالات بررسی شده در مورد همه جنبه های غذا و تغذیه - اکولوژیکی، بیولوژیکی و فرهنگی را منتشر می کند. اکولوژی غذا و تغذیه در تلاش است تا به انجمنی برای انتشار اطلاعات علمی در مورد ابعاد کل نگر و بین فرهنگی مطالعه غذا و تغذیه تبدیل شود. این غذاها و سیستم های غذایی را نه تنها از نظر استفاده از آنها برای برآوردن نیازهای تغذیه ای و سلامت انسان، بلکه برای ترویج و مبارزه با هویت اجتماعی و فرهنگی، مورد تاکید قرار می دهد. بنابراین دامنه محتوا گسترده است - مقالات ممکن است بر رابطه بین غذا و تغذیه، تابوها و ترجیحات غذایی، اکولوژی و اقتصاد سیاسی غذا، تکامل تغذیه انسان، تغییرات در عادات غذایی، فناوری غذایی و بازاریابی، غذا و هویت تمرکز کنند. و پایداری مواد غذایی علاوه بر این، مقالاتی با تمرکز بر کاربرد تئوری ها و روش ها برای رسیدگی به مشکلات غذایی و تغذیه معاصر تشویق می شوند. سوالات مربوط به رابطه بین غذا/تغذیه و فرهنگ به اندازه تجزیه و تحلیل تعاملات بین تغذیه و محیط زیست، عفونت و سلامت انسان برای مجله مرتبط است. خط‌مشی بررسی همتایان: همه مقاله‌های تحقیقاتی در «اکولوژی غذا و تغذیه» بر اساس غربالگری و بازبینی اولیه ویراستار توسط سه داور ناشناس، تحت بازبینی دقیق همتایان قرار گرفته‌اند. دفتر انتشار: Taylor & Francis, Inc., 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید