تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Economia Agro-Alimentare


ایتالیا
کشور
1126-1668
ISSN
1972-4802
e-ISSN
2012 تا کنون
مدت فعالیت
Franco Angeli Edizioni
ناشر
www.economiaagroalimentare.it
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

اهداف مجله

Economia agro-alimentare/Food Economy یک مجله علمی سه ساله است که توسط فرانکو آنجلی ادیزیونی به نمایندگی از انجمن اقتصاد کشاورزی غذای ایتالیا (SIEA) منتشر می‌شود، که در سال 1996 توسط رئیس وقت SIEA فائوستو کانتارلی تأسیس شد.

این یک انجمن بین المللی برای بحث و تحلیل مسائل اجتماعی-اقتصادی، سیاسی، حقوقی و فنی تک و بین رشته ای، مرتبط با سیستم های کشاورزی و غذایی ارائه می دهد.



این سازمان از ارسال مقالات اصلی با تمرکز بر کشاورزی، غذا، منابع طبیعی، ایمنی، تغذیه و بهداشت، از جمله کلیه فرآیندها و زیرساخت های مربوط به ارائه غذا به جمعیت استقبال می کند. و همچنین فرآیندها، ورودی ها و خروجی های مربوط به مصرف و دفع مواد غذایی و اقلام مرتبط با مواد غذایی. تحلیل ها همچنین شامل زمینه های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و زیست محیطی و چالش های منابع انسانی است.

ارسال‌ها باید به مخاطبان بین‌المللی متشکل از محققان، متخصصان و سیاست‌گذاران ارسال شوند و ممکن است مقیاس‌های محلی، ملی یا جهانی را در نظر بگیرند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید