نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Economia Agro-Alimentare
ایتالیا | کشور |
1126-1668 | ISSN |
1972-4802 | e-ISSN |
2012 تا کنون | مدت فعالیت |
Franco Angeli Edizioni | ناشر |
www.economiaagroalimentare.it | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Economia agro-alimentare/Food Economy یک مجله علمی سه ساله است که توسط فرانکو آنجلی ادیزیونی به نمایندگی از انجمن اقتصاد کشاورزی غذای ایتالیا (SIEA) منتشر میشود، که در سال 1996 توسط رئیس وقت SIEA فائوستو کانتارلی تأسیس شد.
این یک انجمن بین المللی برای بحث و تحلیل مسائل اجتماعی-اقتصادی، سیاسی، حقوقی و فنی تک و بین رشته ای، مرتبط با سیستم های کشاورزی و غذایی ارائه می دهد.
این سازمان از ارسال مقالات اصلی با تمرکز بر کشاورزی، غذا، منابع طبیعی، ایمنی، تغذیه و بهداشت، از جمله کلیه فرآیندها و زیرساخت های مربوط به ارائه غذا به جمعیت استقبال می کند. و همچنین فرآیندها، ورودی ها و خروجی های مربوط به مصرف و دفع مواد غذایی و اقلام مرتبط با مواد غذایی. تحلیل ها همچنین شامل زمینه های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و زیست محیطی و چالش های منابع انسانی است.
ارسالها باید به مخاطبان بینالمللی متشکل از محققان، متخصصان و سیاستگذاران ارسال شوند و ممکن است مقیاسهای محلی، ملی یا جهانی را در نظر بگیرند.