نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Efsa Journal
انگلستان | کشور |
۳٫۳۳۶ | Impact Factor |
1831-4732 | ISSN |
1831-4732 | e-ISSN |
2003 تا کنون | مدت فعالیت |
Wiley-Blackwell | ناشر |
efsa.onlinelibrary.wiley.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله EFSA روشهای ارزیابی ریسک، گزارشهای مربوط به دادههای جمعآوریشده، و ارزیابی ریسک در حوزههای فردی بهداشت گیاهی، محصولات حفاظت از گیاه و بقایای آنها، ارگانیسمهای اصلاحشده ژنتیکی، افزودنیها و محصولات یا مواد مورد استفاده در خوراک دام، سلامت و رفاه حیوانات را پوشش میدهد. خطرات بیولوژیکی از جمله BSE/TSE، آلایندههای زنجیره غذایی، مواد در تماس با غذا، آنزیمها، طعمدهندهها و کمکهای پردازش، افزودنیهای غذایی و منابع مغذی اضافه شده به غذا، محصولات رژیمی، تغذیه و آلرژیها.