تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Elelmiszervizsgalati Kozlemenyek


مجارستان
کشور
0422-9576
ISSN
2008 تا کنون
مدت فعالیت
Wessling International Research and Educational Centre Nonprofit Beneficial Kft.
ناشر
eviko.hu
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Elelmiszervizsgalati Kozlemenyek ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

عناوین اصلی که ما منتظر انتشار آنها در مقاله خود هستیم، عبارتند از:



تجزیه و تحلیل مواد غذایی و خوراک شیمیایی (مواد تشکیل دهنده، اجزای ماکرو، مزو و میکرو، آلاینده های مضر، فرآورده های فرعی و غیره)؛
مواد غذایی عمومی و شیمی خوراک مرتبط با چندین فناوری فرآوری مواد غذایی و خوراک؛
سم شناسی مواد غذایی و خوراک؛
ارتباط بین فناوری کشاورزی و ایمنی زنجیره غذایی؛
تجزیه و تحلیل میکروبیولوژیکی غذا و خوراک (عوامل بیماری زا، باکتری های فساد، میکروبیولوژی کلی غذا/خوراک، میکروارگانیسم های چندین فناوری پردازش و غیره)؛
روش های آزمایش سریع غذا و خوراک (فناوری های "کلاسیک" و ابزاری)؛
تجزیه و تحلیل بیولوژیکی مولکولی مواد غذایی و خوراک (GMOs، تجزیه و تحلیل GMO و غیره)
اثرات ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی بر کل زنجیره غذایی و محیط زیست.
تجزیه و تحلیل حسی غذا و خوراک؛
بررسی محصولات غیر خوراکی (عمدتاً چندین ضدعفونی کننده، کمک تولید)؛
بررسی مواد در تماس با غذا (آزمایش های مهاجرت، بررسی های باقیمانده و غیره)؛
موضوعات قانون، تنظیم کل زنجیره غذایی در قلمرو فرآوری غذا و خوراک، خرده فروشی، توزیع (اروپا، مجارستان، سایر کشورها)؛
اخبار استانداردسازی و نظرات در مورد موضوعات زنجیره غذایی کل.
سایر موضوعات، نتایج تحقیقات و غیره (هیئت تحریریه این حق را برای خود محفوظ می دارد که دست نوشته هایی را که به دفتر تحریریه می رسند مطابق با اصول مجله اندازه گیری کند).

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید