نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Elelmiszervizsgalati Kozlemenyek
مجارستان | کشور |
0422-9576 | ISSN |
2008 تا کنون | مدت فعالیت |
Wessling International Research and Educational Centre Nonprofit Beneficial Kft. | ناشر |
eviko.hu | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Elelmiszervizsgalati Kozlemenyek ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
عناوین اصلی که ما منتظر انتشار آنها در مقاله خود هستیم، عبارتند از:
تجزیه و تحلیل مواد غذایی و خوراک شیمیایی (مواد تشکیل دهنده، اجزای ماکرو، مزو و میکرو، آلاینده های مضر، فرآورده های فرعی و غیره)؛
مواد غذایی عمومی و شیمی خوراک مرتبط با چندین فناوری فرآوری مواد غذایی و خوراک؛
سم شناسی مواد غذایی و خوراک؛
ارتباط بین فناوری کشاورزی و ایمنی زنجیره غذایی؛
تجزیه و تحلیل میکروبیولوژیکی غذا و خوراک (عوامل بیماری زا، باکتری های فساد، میکروبیولوژی کلی غذا/خوراک، میکروارگانیسم های چندین فناوری پردازش و غیره)؛
روش های آزمایش سریع غذا و خوراک (فناوری های "کلاسیک" و ابزاری)؛
تجزیه و تحلیل بیولوژیکی مولکولی مواد غذایی و خوراک (GMOs، تجزیه و تحلیل GMO و غیره)
اثرات ارگانیسم های اصلاح شده ژنتیکی بر کل زنجیره غذایی و محیط زیست.
تجزیه و تحلیل حسی غذا و خوراک؛
بررسی محصولات غیر خوراکی (عمدتاً چندین ضدعفونی کننده، کمک تولید)؛
بررسی مواد در تماس با غذا (آزمایش های مهاجرت، بررسی های باقیمانده و غیره)؛
موضوعات قانون، تنظیم کل زنجیره غذایی در قلمرو فرآوری غذا و خوراک، خرده فروشی، توزیع (اروپا، مجارستان، سایر کشورها)؛
اخبار استانداردسازی و نظرات در مورد موضوعات زنجیره غذایی کل.
سایر موضوعات، نتایج تحقیقات و غیره (هیئت تحریریه این حق را برای خود محفوظ می دارد که دست نوشته هایی را که به دفتر تحریریه می رسند مطابق با اصول مجله اندازه گیری کند).