تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Environment International



Environment International

انگلستان
کشور
۹٫۶۲۱
Impact Factor
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
0160-4120
ISSN
1873-6750
e-ISSN
1976 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Environment International یک مجله چند رشته ای با دسترسی آزاد است که اطلاعات با کیفیت بالا و جدید را در زمینه گسترده علوم بهداشت عمومی و محیطی منتشر می کند.
پوشش شامل، اما نه محدود به، موضوعات تحقیقاتی زیر است:
1) ارزیابی تأثیر سلامت عمومی و سلامت، اپیدمیولوژی محیطی (پروفسور Mark Nieuwenhuijsen)
2) بهداشت محیط و ارزیابی خطر، شیمی محیطی (پروفسور آدریان کوواچی)
3) سم شناسی محیطی و تنوع زیستی، فرآیندهای زیست محیطی (پروفسور فردریک کولون)
4) فناوری محیطی برای حفاظت از سلامت محیطی (پروفسور تان هونگ (هلن) نگوین)
این مجله قبلاً در مورد بسیاری از موضوعات ذکر شده در بالا مطالبی را منتشر کرده است و بنابراین برای نویسندگان، خوانندگان، داوران و ویراستاران آشنا هستند. به‌ویژه، موضوعات خاص زیر مورد استقبال قرار می‌گیرند (فهرست غیر جامع)، تا زمانی که کاربرد و ارتباط قوی با سلامت محیط داشته باشند و در مورد تعاملات بین محیط و انسان به معنای وسیع‌تر بحث کنند.

1) ارزیابی تأثیر سلامت عمومی و سلامت، اپیدمیولوژی محیطی (پروفسور Mark Nieuwenhuijsen)
بخش تحت نظارت پروفسور Nieuwenhuijsen موضوعات جدید مرتبط با ارزیابی قرار گرفتن در معرض و اپیدمیولوژیکی کیفیت هوای داخل و خارج ساختمان، سر و صدا، فضای سبز، دما و سایر مواجهه‌های محیطی، ارزیابی و تأثیر سلامت برنامه‌ریزی شهری و حمل‌ونقل و محیط ساخته شده را پوشش می‌دهد. ما همچنین از تحقیقات نوآورانه در مورد زنان، کودکان، مهاجران و سالمندان به عنوان زیرجمعیت های خاص و آسیب پذیر استقبال می کنیم. سایر موضوعات مورد علاقه به پیامدهای سلامتی و اثرات تغییرات آب و هوایی با اشاره خاص به توسعه پایدار، از جمله سلامت سیاره‌ای و سلامت شهری مربوط می‌شود.

2) بهداشت محیط و ارزیابی خطر، شیمی محیطی (پروفسور آدریان کوواچی)
بخش تحت نظارت پروفسور کوواچی موضوعات جدید مربوط به ارزیابی خطرات زیست محیطی و سلامت، مدل‌سازی و تأثیر مواد شیمیایی مرتبط با نگرانی‌های نوظهور بر قرار گرفتن در معرض انسان و به طور کلی در معرض قرار گرفتن انسان را پوشش می‌دهد. ما همچنین از رویکردهای جدید و نوآورانه برای پایش زیستی انسان، قرار گرفتن در معرض انسان و "اومیکس" محیطی، برای طیف گسترده ای از آلاینده های آلی پایدار، مختل کننده های غدد درون ریز و آلاینده های نوظهور، از جمله میکروپلاستیک ها استقبال می کنیم. این ابزارها برای ارزیابی صحیح تقسیم منبع، قرار گرفتن در معرض، سرنوشت، فراهمی زیستی و تبدیل زیستی آلاینده‌های محیطی و غذایی بسیار مهم هستند. ما همچنین علاقه مند به دریافت مقالات نوآورانه در مورد بررسی ارتباط بین سلامت اکوسیستم و سلامت انسان و ورودی آنها در سیاست و مقررات مواد شیمیایی هستیم. ما قویاً ارائه بازبینی های سیستماتیک مربوط به ارزیابی خطرات سلامت محیطی و انسان را تشویق می کنیم.

3) سم شناسی محیطی و تنوع زیستی، فرآیندهای زیست محیطی (پروفسور فردریک کولون)
بخش تحت نظارت پروفسور کولون اکوسیستم های فعال را با تمرکز بر فرآیندهای زیست محیطی و فعالیت های انسانی در مورد اختلال تنوع زیستی در زمینه سلامت انسان و محیط پوشش می دهد. ما به‌ویژه از ارسال‌های تحقیقاتی جدید و نوآورانه‌ای که به فرآیندهای بیوژئوشیمیایی در اکوسیستم‌های زمینی و آبی و تأثیر آنها بر وضعیت و سرنوشت آلاینده‌ها می‌پردازد، استقبال می‌کنیم. ما همچنین از حوزه های جدید مطالعات سم شناسی محیطی، به ویژه در مورد مکانیسم های شیمیایی و مولکولی آلاینده های نوظهور و پویایی جمعیت تحت آلودگی استقبال می کنیم. ما همچنین از موضوعات مبتکرانه و جدید که به تعاملات اساسی بین سلامت محیط زیست و تنوع زیستی، در زمینه سلامت انسان و محیط زیست می پردازند، استقبال می کنیم.

4) فناوری محیطی برای حفاظت از سلامت محیطی (پروفسور Thanh Huong (Helen) Nguyen
بخش فناوری محیطی که توسط پروفسور نگوین نظارت می شود، به افزایش توجه به راه حل های تکنولوژیکی که منجر به بهبود سلامت عمومی و محیطی می شود، پاسخ می دهد. ما به ویژه به تحقیقات میان رشته ای علاقه مند هستیم که فناوری های زیست محیطی را به سلامت عمومی و محیط زیست، بازیابی منابع، اقتصاد اجتماعی و پایداری مرتبط می کند. ما تحقیقات نوآورانه‌ای را در نظر می‌گیریم، اما محدود به آن‌ها نیستیم: فناوری‌هایی برای به حداقل رساندن و تصفیه آلاینده‌ها، و/یا به حداکثر رساندن بازیابی منابع ارزشمند از زباله‌هایی مانند انرژی، مواد مغذی و آب. فن آوری برای سنجش و نظارت بر کیفیت آب، هوا و سایر محفظه های محیطی؛ و فن آوری برای تجزیه و تحلیل آلاینده های نوظهور از طریق روش های شیمیایی و میکروبیولوژیکی. ما از تحقیقات کاربردی و بنیادی که فناوری‌های نوآورانه با پتانسیل قوی برای حفاظت از سلامت عمومی و محیط زیست را توسعه می‌دهند، محدودیت‌های کلیدی فناوری‌های موجود را بررسی می‌کنند و/یا فناوری‌ها را در دنیای واقعی با استفاده از روش‌هایی با شایستگی علمی قوی نشان می‌دهند، استقبال می‌کنیم.

Environment International یک مجله کاملاً باز است که برای آن باید یک APC پرداخت کنید


فراخوان مقاله

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۴

اشتراک طلایی تهیه کنید


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید