نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
European Food Research And Technology
آلمان | کشور |
۲٫۹۹۸ | Impact Factor |
۳٫۰۰۵ | پنج ساله Impact Factor |
1438-2377 | ISSN |
1438-2385 | e-ISSN |
1996 تا کنون | مدت فعالیت |
Springer Nature | ناشر |
www.springer.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
ژورنال تحقیقات و فناوری مواد غذایی اروپا، مقالات تحقیقاتی پیشرفته و مقالات مروری در مورد تحقیقات بنیادی و کاربردی مواد غذایی را منتشر می کند. ماموریت این مجله انتشار سریع مقالات با کیفیت بالا در زمینه تحقیقات خط مقدم، جدیدترین تکنیک ها و روندهای توسعه در بخش های زیر است: شیمی و بیوشیمی فناوری و بیوتکنولوژی مولکولی شیمی تغذیه و روش های سم شناسی تحلیلی و حسی فیزیک مواد غذایی.
خارج از حوزه مجله عبارتند از: - مشارکتهایی که مورد علاقه بینالمللی نیستند یا تأثیر قابلتوجهی بر علوم غذایی ندارند، - موارد ارسالی که صرفاً شامل مجموعههای دادهها بر اساس استفاده از روشهای معمول تحلیلی یا باکتریشناسی است، - گزارش مشارکتها. اثرات بیولوژیکی یا عملکردی بدون توصیف ساختار شیمیایی و/یا فیزیکی عمیق ترکیب(های) تحت تحقیق.