تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

European Food Research And Technology



European Food Research And Technology

آلمان
کشور
۲٫۹۹۸
Impact Factor
۳٫۰۰۵
پنج ساله Impact Factor
1438-2377
ISSN
1438-2385
e-ISSN
1996 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
www.springer.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی SCIE ثبت شده است علاوه بر آن این مجله در پایگاه داده Current Contents (موضوع مقالات اخیر) مجلات ISI در دسته بندی Agriculture, Biology & Environmental Sciences نیز ثبت شده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: یکی دیگر از پایگاه داده های مهم مجلات ISI، پایگاه داده ESI (لبه فناوری) است که این مجله در این پایگاه داده نیز ثبت شده است این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

ژورنال تحقیقات و فناوری مواد غذایی اروپا، مقالات تحقیقاتی پیشرفته و مقالات مروری در مورد تحقیقات بنیادی و کاربردی مواد غذایی را منتشر می کند. ماموریت این مجله انتشار سریع مقالات با کیفیت بالا در زمینه تحقیقات خط مقدم، جدیدترین تکنیک ها و روندهای توسعه در بخش های زیر است: شیمی و بیوشیمی فناوری و بیوتکنولوژی مولکولی شیمی تغذیه و روش های سم شناسی تحلیلی و حسی فیزیک مواد غذایی.
خارج از حوزه مجله عبارتند از: - مشارکت‌هایی که مورد علاقه بین‌المللی نیستند یا تأثیر قابل‌توجهی بر علوم غذایی ندارند، - موارد ارسالی که صرفاً شامل مجموعه‌های داده‌ها بر اساس استفاده از روش‌های معمول تحلیلی یا باکتری‌شناسی است، - گزارش مشارکت‌ها. اثرات بیولوژیکی یا عملکردی بدون توصیف ساختار شیمیایی و/یا فیزیکی عمیق ترکیب(های) تحت تحقیق.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید